avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Activitate dere1923

Activitate dere1923

Răspuns la discuția investire formula executorie
Va multumesc tuturor!
Răspuns la discuția investire formula executorie
De la instanta mi-au sugerat sa-mi angajez un avocat. Am contactat un avocat si mi-a solicitat 200 lei pt a se ocupa de acest aspect. In cazul in care e vorba de o cerere consider ca e o suma destul de mare.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am o hotarare judecatoreasca favorabila ce nu a fost atacata cu recurs de nici una din parti. Prin aceasta hotarare partea adversa este obligata sa-mi achite o suma de bani. Desi au trecut cateva luni de la momentul cand s-a dat hotararea judecatoreasca ,persoana in cauza refuza sa efectueze plata. Am inteles de la executorul judecatoresc la care am apelat ca pentru a -l executa silit trebuie sa investesc hotararea cu formula executorie. Ce trebuie sa fac mai exact in acest sens?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog, daca ,in conditiile in care am iesit la pensie pentru limita de varsta, pot lucra in continuare in unitatea medicala in care am activat pana acum?Pot in baza unui contract de colaborare? Si daca da... care ar fi norma de lucru maxim admisa?
Mentionez ca s-a organizat concurs pentru ocuparea postului eliberat de mine in urma pensionarii dar nu s-a prezentat nimeni.