avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate diculescu_aurica

Activitate diculescu_aurica

Răspuns la discuția cerere-taxe timbru
multumesc pentru raspuns
cererea pentru preschimbarea termenului se taxeaza?
dar cea de Ordonanta Presedintiala?
Răspuns la discuția contestatie
multumesc mult
Răspuns la discuția contestatie
am cerut si ordonanta presidinteala, dar am facut o singura cerere in care am cerut ordonanta sianularea deciziei
Discuție contestatie
in urma cu doua saptamani am fost informata de catre AMOFM Buc sect6 ca in baza de calcul a indemnizatiei de somaj nu intra si salariile pe care le am primit la incetarea contractului de munca{cu acordul ambelor parti fara drept de somaj} ,indemnizatie pe care am primit o 9 luni cu aceste salarii, am facut contestatie la juridicul AMOFM si am fost indrumata sa fac contestatie si la Tribunalul Buc pentru oprirea executarii silite ,prin ordonanta presedintiala.am depus contestatia astazi si mi a dat termen pe 26 04 2013!Intrebarea mea este: se va emite ordonanta privind executarea sau astept pana in 2013?
mentionez ca cei de la somaj mi au recalculat deja indemnizatia si au oprit si o treime din luna octombie, fara sa astepte sa treaca termenul legal de 15 zile in care trebuia sa restitui suma stabilita.
multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția ce presupune executarea silita ?
multumesc pt raspuns
daca sunt supusa la executare silita si nu am de unde sa platesc suma datorata, dupa ce am platit cateva rate, ce se intampla?
buna ziua, as dori, daca puteti sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: prima pentru activitatea depusa, obtinuta la incheierea contractului de munca si din care s -a platit contributia catre somaj, intra in calculul indemnizatiei de somaj? multumesc anticipat pt raspuns