avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza de calcul pentru indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul pentru indemnizatia de somaj

buna ziua, as dori, daca puteti sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: prima pentru activitatea depusa, obtinuta la incheierea contractului de munca si din care s -a platit contributia catre somaj, intra in calculul indemnizatiei de somaj? multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:35, 16 Noiembrie 2011
intra in calcul toate veniturile realizate
Cel mai bine este sa intrebati la Agentia de Somaj unde s-au primit instructiuni in legatura cu aplicarea Codului fiscal care reglementeaza sumele care constituie baza de calcul pentru contributia pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a sumei indemnizatiei de concediu medical luat in timpul somajului, includerea salariilor compensatorii doinaa1 doinaa1 Buna ziua, am urmatoarea situatie. In luna ianuarie 2015 unitatea la care am lucrat si a oprit activitatea, s a facut concedierea colectiva a personalului, cu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical fundy fundy Daca in ultimele 6 luni, functionar fiind, am beneficiat si de venituri din participarea la anumite comisii, acestea intra in baza de calcul a indemnizatiei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj calculata gresit ContSters222631 ContSters222631 Am lucrat 20 ani la ROMTELECOM si am fost disponibilizat cu art 55 lit b(acordul partilor) in data de 01.04.2011. Intre 11.07 si 12.08.2011, am lucrat la o ... (vezi toată discuția)