avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Activitate rmirela16

Activitate rmirela16

Răspuns la discuția OUG 34/2013
Va multumesc.
Discuție OUG 34/2013
Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si restul este faneata, se mai poate construi a doua locuinta pe el? Se permite scoaterea din circuitul agrigol pentru cei 500 de mp faneata in acest caz? Terenul este in zona rezidentiala.
Un certificat de urbanism poate fii modificat printr-o notificare de la primarie in care se schimba scopul din intocmire PUD in intocmire PUZ?
Initial in certificatul de urbanism ni s-a cerut PUD. In urma unei reclamatii facuta de o vecina la consiliul judetean primaria ne-a trimis o adresa in care ne solicita PUZ.
In regulamentul local de urbanism sunt aceleasi conditii ca si in RGU. Cladirea va fii izolata. In ce conditii se poate autoriza construirea pe acest teren.
Se poate construi pe un teren cu deschidere 10m?Ce ar trebui sa ceara primaria, PUD sau PUZ?
Banca nu ne-a dat acordul. Trebuie receptionata si intabulata casa cumnatilor si apoi trecuta ipoteca pe casa. Cei de la serviciul urbanism au spusca o sa receptioneze numai parterul casei. Intrebarea este Banca o sa vrea sa mute ipoteca doar pe parterul casei daca este incarcata cu sarcini?
Buna ziua,
Sotul meu detine in indiviziune impreuna cu sora sa un teren de 800 mp, deschidere 10mp.Aceasta din urma a construit in anul 2006 cu credit ipotecar(ipoteca terenul) o casa pe acest teren. Casa inca nu a fost intabulata si mentionez ca aceasta casa face oboiectul unui litigiu. Va rog sa ne dati o solutie pentru a putea construi si noi pe acest teren. Va multumesc.