avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters231112

Activitate ContSters231112

1 Cand eram casatorita fostul meu sot m-a obligat sa ma duc la dr in luna a 4-tra ca sa dau copilul afara am si martori
2 Eu am avut unele probleme de sanatate din cauza nasterii, l-am sunat sa-l rog sa vina sa stea cu copilul macar o zi cat eu sunt la spital ptr ca nu are cine sa stea cu copilul ,(copilul avea doar 2 saptamani) iar el mi-a spus ca daca nu sunt in stare sa stau langa copil o sa vina sa mi-l ia iar la tribunal o sa ma decata din drepturile parintesti.
Ptr aceste motive as avea castig de cauza sa-l decad din drepturile parintesti?
Răspuns la discuția MI SE INCALCA DREPTURILE OMENESTI
Atata timp cat copilul mi s-a incredintat mie , eu raspund de ea nu ,,tatal,, daca plec in excursie cu ea si se intampla ceva eu raspund de ea.
Eu o inscriu la gradinita , eu ma ocup de ea ,tatal copilului vine doar in vizita .
De exemplu a avut acordul judecatoresc ca sa vina sa o vada si uite ca nu a venit, iar eu sa-i cer voie daca pot sa ma mut de la o locuinta la alta . Eu la anul o sa-mi cumpar 2 locuinte . ce fac? merg la tribunal? intreb fostu daca imi permite sa inscriu copilul la gradinita?
Cred ca se confunda exercitarea autotitatii de catre mama care sta noapte de noapte la patut cand plange si are colici cu tatal care sta prin baruri si se distreaza cu femei.
Răspuns la discuția MI SE INCALCA DREPTURILE OMENESTI
Astept sa-mi vina hotararea prin posta si o sa fac recurs, avocata mea a solicitat de la bun inceput exercitarea exclusiv tutelara asupra minorului sa o am eu ca mama care are grija de copil si observ ca nu s-a luat in consideratie.
M-am judecat la tribunalul din Focsani jud Vrancea
Răspuns la discuția MI SE INCALCA DREPTURILE OMENESTI
Daca l-ar fi interesat asa de mult copilul nu l-ar fi parasit cand avea 4 zile, nu mai spun ca a avut drept la vizita in acest weekend de la ora 14-16 si uite surpriza ca nu a venit.
Saptamana trecuta m-a sunat sa-mi spuna ca vine in 30 min ca sa vada copilul si nu a mai venit . Scuza-ma dar l-am lasat sa-si vada copilul cand doreste si fara acord judecatoresc , si uite ce-l doare de copil.
Iar el isi doreste ca eu sa-l anunt la orice schimbare de locuinta ca sa-mi monitorizeze viata mea nu a copilului,
Răspuns la discuția MI SE INCALCA DREPTURILE OMENESTI
Chestiunea cu dreptul la vizita am facilitat-o cat am putut de mult in favoarea sotului. Mai exact i-am permis sa vina cand vrea la ce ora vrea fara hotarare judecatoreasca. Consider ca am lasat destul de mult de la mine , nu mai spun ca el are drept la vizita la inceputul lunii si asta doar 2 ore ptr ca minora are doar 3 luni si este sugar , chiar in acest moment trebuie sa vina la copil cu mama lui care s-a bagat f mult intre noi ca sa ne desparta.
Oricum voi face recurs ptr toate aberatiile care mi s-au cerut referitor la locuinta unde stau acum, in principiu eu la anul o sa schimb 2 locuinte ptr ca am de gand sa-mi cumpar un apartament si o garsoniera . Este o absurditate sa ma duc pe scarile tribunalului de fiecare data. Mai ramanea sa-i cer viue fostului daca pot sa-mi fac pe cineva intre timp
Răspuns la discuția MI SE INCALCA DREPTURILE OMENESTI
Sa sti ca se poate rezolva ptrintr-o hotarare judecatoreasca de urgenta , soliciti acest drept al copilului in instanta iar insanta indiferent ce v-a zice partea nerezidenta o sa-ti dea acceptul tribunalul de a parasi tara
Mult succes!!
Sotul meu a dat divort de mine de cand avea copilul 4 zile , prin lege copilul mi s-a incredintat mie dar fara a avea dreptul de a parasi domiciulul fara acordul sotului si nici dreptul de a scoate copilul din tara fara acordul tatalui
,,,,,24/11/2011 Admite cererea
Solutie: Admite cererea asa cum a fost prcizata,in parte. Admite cererea reconventionala,asa cum a fost precizata in parte. Dispune ca exercitarea autoritatii parintesti asupra minora A.M.a nascuta la data de 8.08.2011.sa se faca in comun,de ambii parinti . Stabileste domiciliul minorei la domiciliul mamei si obliga parintele resident sa obtina acordul parintelui nerezident cu privire la orice schimbare a locuintei la o alta adresa decat cea specificata in prezenta sentinta. Atrage atentia parintilor minorei,ca,in cazul in care nu se inteleg,parintele resident va trebui sa apeleze la instanta de judecata pentru o decizie si ca orice schimbare a locuintei minorului in afara ariei de competenta a instantei trebuie luata de comun acord de catre cei doi parinti si trebuie incuviintata de catre instanta. Scoaterea minorului din tara,indiferent de scop,se poate face doar cu acordul ambilor parinti. Obliga reclamantul-parat sa plateasca in favoarea minorei o pensie lunara de intretinere in cuantum de 315 lei,incepand cu data introducerii cererii si pana la majoratul minorei sau alte dispozitii ale instantei. Încuviinţează ca reclamantul-parat să aibă legături personale cu minora la domiciliul paratei-reclamante, după următorul program: ? în primul week-end al fiecărei luni sâmbătă de la ora 14:00 şi pana la ora 16:00; Dispune compensarea cheltuielilor de judecata.. Cu apel în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24.11.2011.
Pagina 1

Ultima actualizare: 25.11.2011

,,,,,
Nu s-a luat in calcul la pensie decat salariu fara norma de hrana care consta in bani nu in bonuri de masa si este permanenta