avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate ADYssa

Activitate ADYssa

Răspuns la discuția Apartament adjudecat cu datorii
Buna seara,
Administratora a fost data in judecata pentru abuz in serviciu insa procurorul de caz nu a considerat ca este abuz in serviciu faptul ca ea imi impune o datorie de 30.000 ron a vechiului proprietar.Repet imobilul este grevat de sarcini.
Cum mai pot actiona?
Multumesc.
Buna ziua,
Va rog frumos, daca se poate, sa imi spuneti o parere despre urmatorul caz: am cumparat un apartament scos la licitatie (in publicatia de vanzare scria ca imobilul este grevat de orice sarcina).Ulterior, am aflat ca fostul proprietar are o datorie de 30.000 ron la asociatia de locatari.Am vorbit cu administratora si i-am explicat ca nu mi se poate imputa aceasta datorie.De asemenea, i-am aratat si actul de adjudecare in care scrie ca imobilul este grevat de orice sarcina.
Cum pot proceda in acest caz?
Administratora m-a trecut dator cu cei 30.000 ron.
Multumesc.
buna ziua! am si eu nevoie de o solutie:
in urma cu 2 ani am cumparat un apartament ,executat silit, la licitatie; apartamentul l-am cumparat liber de sarcini ( asa sccrie in actul de adjudecare) desi fostul propietar avea datorii de vreo 34000 lei ( probabil multe penalizari ). am reusit si mi-am facut contracte noi la curent .... la cet si la retu utilitatilor... problema mea este cu asociatia de locatari care vrea acei bani. tin sa precizez ca am nevoie de un act de la asociatie deoarece vreau sa vand apartamentu!
trebuie sa dau asociatia in judecata?
Răspuns la discuția Am primit 1 an cu suspendare
ma puteti ajuta si pe mine???
nu mai am cum sa trag mult de timp la apel.... cum pot face sa ajung si la recurs ? ( am inteles ca, in noul cod penal nu as mai avea dreptul la recurs )

mi-au mai scazut si mie termenele de prescriptie la acele infractiuni ????
Răspuns la discuția Am primit 1 an cu suspendare
am inteles ca in noul cod penal la infractiunile de fals se reduc pedepsele si daca se reduc pedepsele se cor reduce si prescriptiile faptelor.
eu inca sunt la apel.... si mai am recursul... cred ca va mai dura cel putin 6-7 luni!
credeti ca exista vreo sansa sa nu intre in vigoare noul od penal in februarie?
Răspuns la discuția Am primit 1 an cu suspendare
inca sunt la apel cu aceste acuzatii! ce credeti mi se prescriu faptele??? sau mi se vor prescrie pe noul cod penal?
credeti ca noul cod penal are sanse sa NU intre in vigoare la 1 februarie 2014???
ma avantajeaza noul cod penal la infractiunile comise de mine??
stiu ca am pus cam multe intrebari dar va rog sa-mi raspundeti la fiecare in parte daca se poate si daca ma puteti ajuta!
Răspuns la discuția Am primit 1 an cu suspendare
condamnă pe inculpatul EU -la pedeapsa de 1(un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale 15.2. În baza art. 264 C.p., cu aplic. art. 75 lit. a C.p., rap. la art. 17 alin. 1 lit. a din Legea nr. 78/2000 condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 1(un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului. 15.3. În baza art.11 pct.2 lit.a) rap. la art.10 alin.1 lit.d) C.pr.pen., achită pe acelaşi inculpat pentru complicitate la infracţiunea de sustragere sau distrugere de înscrisuri, prev. şi ped. de art. 26 rap. la art.242 alin. 1 C.p., cu aplic. art. 75 lit. a C.p. 15.4. În baza art.11 pct.2 lit.a) rap. la art.10 alin.1 lit.c) C.pr.pen., achită pe acelaşi inculpat pentru infracţiunea de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, prev. şi ped. de art. 323 alin. 1 şi 2 C.p., cu aplic. art. 17 alin. 1 lit. b din Legea nr. 78/2000. În baza art. 33 lit. a), art. 34 alin. 1 lit. b) şi art. 35 alin.3 C.p., aplică inculpatului EU pedeapsa cea mai grea, de 1(un) an închisoare. În baza art. 71 alin. 2 C.p. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute în art. 64 alin. 1 lit. a) teza a II-a, lit. b) şi lit.c) C.p. În baza art.81 C.p., dispune suspendarea condiţionata a executării pedepsei aplicata inculpatului pe durata unui termen de încercare de 3(trei) ani, stabilit în conformitate cu dispoziţiile art. 82 C.p. În baza art. 71 alin.5 C.p., suspendă executarea pedepselor accesorii pe durata termenului de încercare. În baza art. 359 C.pr.pen., atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.pen. a căror nerespectare are ca urmare revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei. 16.1. În baza art.288 alin.1 şi 2 C.p., cu aplic. art. 75 lit. a C.p., ref. la art. 17 alin. 1 lit. c din Legea nr. 78/2000 şi cu aplic. art.18 alin 1 din Legea nr.78/2000,

ASTA AM PRIMIT!!!
UN POMELNIC DE ARTICOLE :((
CINE SE PRICEPE.... SE POATE SCAPA FARA INCHISOARE CU SUSPENDARE??
Răspuns la discuția Am primit 1 an cu suspendare
atat de mult :( ??
pentru infractiunile de fals material in inscrisuri oficiale si favorizarea infractorului!! mai am apel si recurs!! as vrea si eu sa stiu la cat timp se prescriu faptele ( fiecare) !!! infractiunile au fost savarsite in august 2007. va rog !!!
Răspuns la discuția prescriere fals si uz de fals
si cum intra in vigoare prescriptia speciala? cand este prescriptie speciala??