avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate mariancodrutescu

Activitate mariancodrutescu

Au trecut cei 10 ani, nu acesta este problema, ci faptul ca exista o notificare pe legea 10 nesolutionata inca. Realitatea este urmatoarea: pentru a vinde o proprietate cumparata pe legea 112 trebuie obtinute doua adeverinte:

1) ADEVERINTA eliberata de Directia juridic si contencios Legislatie, Serviciul instante civile si contencios administrativ.

2) ADEVERINTA eliberata de Directia juridic, contencios si Legislatie, Serviciul analiza dosare si emiterea Avize legea 10/2001.

Raspunsul de la Serviciul analiza dosare si emiterea Avize legea 10/2001 a fost negativ. Totul parea ok. Dar notificarea pe imobilul in cauza a fost facuta pe adresa veche a imobilului (probabil cea din actele de proprietate). Problema este ca atunci cand proprietarul de la care eu vreau sa cumpar a completat cererea catre primarie pentru aceste avize a completat cu adresa actuala a imobilului. Lucru care se poate intampla si altora.

Faptul ca cei din primarie nu urmaresc istoricul adresei postale ar putea sa fie (sau este) o problema grava.
Doresc sa cumpar un apartament achizitionat de catre vanzator in temeiul legii 112. Este insa o problema. Proces pe rol nu exista dar exista o notificare pe legea 10 (nesolutionata inca) pe adresa postala veche. In aceste conditii se poate efectua tranzactia sau trebuie sa asteptam solutionarea notificarii? Multumesc anticipat.