avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate sufletu_andreia

Activitate sufletu_andreia

Bună ziua. Începând cu noiembrie 2020, pentru persoanele din anumite comunități exista o reducere a vârstei de pensionare cu 2 ani din cauza poluării. Legea menționează localitatea și 8km in jurul ei. Se referă doar la localitate sau la comuna ? Daca o persoana face parte dintr-un sat vecin cu comuna respectivă este beneficiar al acestei legi?
la 1 sept ma intorc la serviciu din cic de un an inainte de a implini copilul un an si conform legii voi beneficia de stimulent de insertie pana minorul va implini 2 ani.Dar deja sunt insarcinata cu al doilea copil in 7 luni. Intentionez sa ma intorc la serviciu imediat dupa cele 42 de zile obligatorii dupa nastere . Voi beneficia de stimulent de insertie si pentru al doilea copil?
Tatal meu doreste sa inscrie o proprietate in fondul funciar. Are titlu de unic mostenitor de prin anii 94 dar la dosarul pentru inscrierea in cartea funciara, pe langa altele , i se cere anexa 1 si anexa 2 eliberate de primarie . Dar primaria nu vrea sa i le elibereze pe motiv ca nu isi asuma raspunderea. Ce poate face in situtia de fata?
Are dreptul la eliberarea celor doua anexe? exista alta solutie?