LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
In momentul in care am inchiriat apartamentul nu s-a pus problema de a ne deschidem un punct de lucru acolo.
Cum aceasta criza te pune in fata faptului implinit, de a alege cea mai "economica" varianta, ma vad nevoit sa fac mutarea.
Multumesc pentru raspunsuri.
Voi vedea ce-i de facut la anu'!
Am inchiriat acum ceva vreme un apartament la parterul unui bloc.
De la inceputul anului viitor doresc sa deschid acolo un punct de lucru pentru o firma care activeaza in domeniul IT.
De curand m-am lovit de refuzul prompt al presedintelui asociatiei si al administratorului de bloc pe motiv ca se strica amortizorul de la intrare si interfonul.
Tot in decursul aceleiasi discutii am fost amenintati, reproduc cateva din afirmatiile acestora:
"va trimit administratia financiara pe cap"
"o mut si pe proprietara si pe voi de aici"
"blocul e al meu, usa a voastra".
Mentionez ca apartamentul este la parter, in apropierea usii de la intrare, deci nu deranjeaza pe nimeni persoanele care vin la sediul firmei noastre.
Ne-am oferit sa ne ocupam de service-ul interfonului in cazul in care va fi nevoie ba chiar sa inlocuim amortizorul. Cu toate acestea raspunsul a fost NU, si acesta tot URLAT. (nu i-am putut convinge pe acestia ca discutia sa decurga pe un ton civilizat)
Intrebarea este...
In baza carei legi se poate impotrivi deschiderii unui punct de lucru intr-o scara de bloc?
Exista o alta modalitate de a contesta pe parte juridica "hotararea" asoc. de loc.?
P.S. In cadrul aceleiasi scari de bloc isi au sediul social 8 firme + 1 punct de lucru al unei scoli de soferi.