avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters234559

Activitate ContSters234559

alte sfaturi ?
sarumana doamna de sfat! da o sa platesc recunosc greseala. facuta dar in momentul cand am gresit aveam 18 ani si lipsit de maturitate
In urma cu o saptamana m-au sunat de la o firma de recuperari creante prin care imi spune ca datorez suma de 3508,92 lei conform unui act de cesiune cu o firma de telefonie pentru o datorie neachitata in valoare de 338,28 lei de la data de 04.04..2007 si ca am fost dat in judecata in data de 04.03.2010. Dupa ce am fost la judecatorie si am aflat mai multe informatii despre acest dosar care s-a solutionat la data de 29.09.2010 dupa mai multe termene solutia fiind ca eu sa achit suma de 338,28lei (aceasta fiind datoria initiala) + 36,32 lei(cheltuieli judecatoresti).
Mai tin sa mentionez ca decizia a fost redactata pe 04.11.2010 si comunicata pe 17.11.2010. Acum aceeasi persoana de la firma de recuperari dupa ce am vb cu ea la telefon mi-a zis ca degeaba achit aceasta care este data in sentinta judecatoreasca pentru ca ei o sa ma dea iar in judecata ptr a isi recupera si resut sume pana la suma de 3508,92. Acum intrebarile mele sunt urmatoarele!
1. daca achit aceasta suma stipulata in hotararea judecatoreasca mai au dreptul sa imi ceara si restul de bani
2 de ce nu si-au cerut de la inceput si penalitatile aferente in ideea in care ei m-au dat in judecata la data de 04.03.2010 si eu figurand cu penalitati din spusele lor si la aceea data de la data de 04.04.2007 cand am inregistrat aceea datorie la firma de telefonie.
3. daca ma poate sfatui cineva care sunt pasi pe care trebuie sa ii fac pentru a rezolva aceastra problema.
Multumesc anticipat. Cu respect !
pai e normal sa platesc si acele penalitati colosale . din cate stiu e o lege in vigoare care nu mai permite ca penalitatile sa fie mai mari decat datoria in sine. aici e vb de 10 ori valoare ei
multumesc frumos
Acum cateva zile am aflat tot! ideea e ca nu mai stiu nici cand a fost ultima factura daca a fost inainte de 4 martie 2007! nu stiu ce mai e de facut doar ca penalitatile acelelea colosale nu mi se pare corect sa le platesc
Acum cateva zile am fost sunat de o doamna de la o firma recunoscuta de recuperari creante din constanta si mi-a spus ca am fost dat in judecata pentru neplata unei facturi la telefonie mobila. Iar ce m-a stupefiat a fost faptul ca s-a ajuns de la o datorie de 347 de lei la una de 3902 lei. Mi-a zis ca daca nu o sa platesc o sa fiu executat silit. Nu am nimic pe numele meu dar nici rau platnic nu doresc sa fiu. Aveam 18 ani cand am facut abonamentul am gresit. Acum din ce am auzit de la ``lume`` m-au sfatuit sa nu platesc ptr ca s-ar fii prescris datoria femeia aceea mi-a zis la telefon sa platesc toata suma mi-ar fii zis ca o si esaloneaza dar nici 3902 lei nu as platii ptr o astfel de datorie! As dorii niste sfaturi . Iar ptr a va fii de folos am si nr de la dosar ca apare oarecare date pe net. si as mai dori sa mi se explice ce s-a judecat in acest dosar ca nu inteleg foarte multe de pe net ! Acesta e nr de dosar : 9476/212/2010