avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Telefonie catre o firma de recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Telefonie catre o firma de recuperare creante

In urma cu o saptamana m-au sunat de la o firma de recuperari creante prin care imi spune ca datorez suma de 3508,92 lei conform unui act de cesiune cu o firma de telefonie pentru o datorie neachitata in valoare de 338,28 lei de la data de 04.04..2007 si ca am fost dat in judecata in data de 04.03.2010. Dupa ce am fost la judecatorie si am aflat mai multe informatii despre acest dosar care s-a solutionat la data de 29.09.2010 dupa mai multe termene solutia fiind ca eu sa achit suma de 338,28lei (aceasta fiind datoria initiala) + 36,32 lei(cheltuieli judecatoresti).
Mai tin sa mentionez ca decizia a fost redactata pe 04.11.2010 si comunicata pe 17.11.2010. Acum aceeasi persoana de la firma de recuperari dupa ce am vb cu ea la telefon mi-a zis ca degeaba achit aceasta care este data in sentinta judecatoreasca pentru ca ei o sa ma dea iar in judecata ptr a isi recupera si resut sume pana la suma de 3508,92. Acum intrebarile mele sunt urmatoarele!
1. daca achit aceasta suma stipulata in hotararea judecatoreasca mai au dreptul sa imi ceara si restul de bani
2 de ce nu si-au cerut de la inceput si penalitatile aferente in ideea in care ei m-au dat in judecata la data de 04.03.2010 si eu figurand cu penalitati din spusele lor si la aceea data de la data de 04.04.2007 cand am inregistrat aceea datorie la firma de telefonie.
3. daca ma poate sfatui cineva care sunt pasi pe care trebuie sa ii fac pentru a rezolva aceastra problema.
Multumesc anticipat. Cu respect !
Atat trebuie sa achitati cat este precizat in hotararea judecatoreasca. Sunteti obligat sa platiti atat cat v-a obligat judecatorul. Ar fi bine sa platiti de buna-voie acea suma de bani, ca sa nu se recurga la executare silita impotriva dvs. si sa fiti obligat si la plata cheltuielilor de executare.
sarumana doamna de sfat! da o sa platesc recunosc greseala. facuta dar in momentul cand am gresit aveam 18 ani si lipsit de maturitate
alte sfaturi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datornic servicii telefonie Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara! Ma confrunt cu o situatie care i se putea intampla oricui,am o restanta neplatita la un furnizor de telefonie mobila pe care nu am achitat-o din ... (vezi toată discuția)
Restanta Davidescurobin Davidescurobin Ce pot păți,neplății unei facturi de 42 de lei,ma refer ca firma de telefonie mobila a înaintat spre o firma de recuperări,eu neavând nimic pe numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita- neplata ab telefonie nicoletutza nicoletutza buna ziua,am si eu o intrebare,am fost data in judecata de o companie de recuperari pentru o datorie la o companie de telefonie,termenul de judecata e pe 27 ... (vezi toată discuția)