avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Activitate uta72

Activitate uta72

Răspuns la discuția detasare personal auxiliar
Va multumesc.
Răspuns la discuția detasare personal auxiliar
Multumesc. "angajarea va avea loc in conditiile prevazute de legislatia in materie." Imi puteti spune baza legala?

Speta: 1. O persoana angajata pe durata determinata - didactic auxiliar ( in locul unei doamne care este in crestere copil) poate fi detasata la alta scoala pe un post similar?.
2. La sfarsitul contractului pe durata determinata poate ramane la scoala unde este detasata ? sau trebuie scos postul la concurs. Multumesc
Discuție cumul functie
un secretar sef poate cumula inca o jumatate de norma de secretar ( post blocat)?
Răspuns la discuția certificat digital
multumesc pentru incurajare. o zi buna
Răspuns la discuția certificat digital
multumesc pentru raspunsul promt. Sunt in functia de secretar sef dar ca si specialitate sunt economista. Sunt nemultumita deoarece d-na contabila a unitatii a refuzat aceasta sarcina. In invatamant secretarul sef intocmeste statele de plata dar dupa pentru a ocupa aceasta functie nu sunt necesare studii economice..o anomalie..din punctul meu de vedere. In fisa postului nu imi sunt atribuite responsabilitati cu privire la intocmirea si transmiterea declaratiilor, sarcina pe care o are d-na contabila.
art 84 din Cm (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni.
Răspuns la discuția Treapta de salarizare
va referiti la sporul de risc?..acel 15%?... daca da, beneficiati si dvs. de acel spor, pentru aceasta solicitati in scris conducerii unitatii. o zi buna
Răspuns la discuția fals intelectual
Pentru cei care au urmarit acest mesaj. Multumesc tuturor care m-au ajutat cu sfaturi. Ieri s-au implinit doi ani si doua luni de la inceperea acestui proces. In sfarsit mi-a venit comunicarea cu scoaterea de sub urmarire penala fara acuzatii . A fost un drum lung care a necesitat bani si multe nopti nedormite. Concluzia este ca nu as fi reusit daca implicarea mea nu ar fi fost aproape 100% si aici ma refer la documentare si da, pana la urma..a trebuit sa invat cum sa ma apar singura. Rolul avocatului este primordial, asta daca ai norocul sa intalnesti persoana potrivita. Va multumesc inca o data pentru tot. Sanatate la toti.
Buna ziua. Intrebare: Un secretar sef in invatamantul preuniversitar poate sa fie imputernicit pentru obtinerea certificatului digital ( delaratii on-line) in condiitiile in care exista un contabil al institutiei?. Modul in care mi-a fost atribuita aceasta sarcina a constat in informarea cu o imputernicire, fara sa mi se ceara acordul sau sa-mi fie data decizie. Mentionez ca fisa postului nu cuprinde aceasta sarcina. Fraza cuprinsa in fisa postului " indeplineste si alte sarcini trasate de director" ..da drepul conducerii sa mi se atribuie sarcini fara ca ele sa modifice fisa postului ???Multumesc.