avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate terorista2012

Activitate terorista2012

De ce nu ar putea fi valabile acele penalizari si pentru polita Casco?Doar pentru ca nu este specificat exact in ordinul comisiei de asigurari ?
Daca in ianuarie am reusit sa suspend executarea acum in 25.05.2012 chiar si cu o solutie favorabila in procesul de la Cluj-Napoca nu am mai reusit.Practic ma inec la mal.Oricum multumesc saitului si tuturor celor care mau ajutat pentru sentinta de la Cluj si pt contestatia din martie.
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba:
- Reteta este pentru dvs.?
- Da.
- Stiti ca este o reteta de anticonceptionale ? Acestea nu va fac nimic.
- Ba da, ma fac sa dorm linistita.
- Cum asa?
- Iau cate o pastila in fiecare dimineata, o pisez si o dizolv inpaharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Asa dorm eu linistita!
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
telepatie
Solutie: Admite acţiunea civilă precizată. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 16.060 Euro contravaloare în lei la cursul BNR valabil la data producerii accidentului rutier Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 8.643,60 lei cu titlu de penalitate aferentă contractului de credit nr.149147/18.04.2008. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 8.030,50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată – taxă judiciară de timbru, timbru judiciar, onorariu avocaţial şi onorariu expert. Definitivă. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 18 iulie 2012
aceasta este sentinta.ln aceasta sentinta la cheltuielile de judecata exista o diferenta de 633 ron( otaxa de timbru pe care judecatoarea a uitat sa o calculeze sau are probleme cu matematica)se mai poate face ceva pt acei 633 ron?eu sunt sigura ca e doar o gresala de calcul sau poate nu a vazut chitanta.
Cum pot obtine si penalizarile pe zilele de intarziere?
Accidentul a fost in 14 decembrie 2008 .
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
Vine soacra in vizita.
_Mama soacra, cat vrei sa stai?
_Ei... Cat sunt bine primita.
_Cum, mama soacra, nici macar la o cafea nu stai???
Eu am avut un accident in 14 decembrie 2012 .Am avut asigurare Casco la masina si RCA bineinteles la acelasi asigurator.Avand in vedere ca am iesit in decor pt ca am patinat de una singura am folosit asigurarea Casco si drept urmare in 16.12.2008 am deschis dosarul de dauna .Ceva normal cred pt toti cei care au avut probleme cu asigurarile ca esti purtat maxim asa am fost si eu de acea am ajuns sa fac plangere si la Comisia de supraveghere a asigurarilor care m-a sfatuit sa dau firma asiguratoare in judecata.Asa am si facut proces ce a durat din 2010 pana in prezent.De doua zile am o sentinta favorabila.Citind pe forum am vazut ca se poate cere penalizare pe fiecare zi de intarziere la mine cam sunt zilesi mai mult decat atat inafara de cheltuielile de judecata si cateva dobanzi pentru banca doar o parte nu am primit nimic decat suma asigurata,Nimeni nu sa gandit sa depuna bonuri de benzina si alte cheltuieli din lipsa de bani in acea perioada pentru a timbra.Acum as vrea sa stiu daca mai pot cere penalizarile pe zi de intarziere ma poate ajuta cineva?
Răspuns la discuția Infintare ONG
Multumesc frumos pentru ceea ce ati scris.Se pare ca eu chiar si in ianuarie eram cat de cat informata,atata tot ca nu stiam exact incadrarea in lege.Oricum mai bine mai tarziu decat niciodata.
Va doresc o zi de nota 10.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
ornitoring
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
autograf