avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate marian_26

Activitate marian_26

Discuție dat in judecata
Ce acte imi trebuie, sau ce trebuie sa completez pentru a beneficia de un avocat din oficiu ??
ce drepturi are un muncitor ce a incheiat un contract de munca in romania si este transferat cu lucru intr-un stat din UE ?
Răspuns la discuția despre acordarea de pensii
si nu exista nici o cale de a (o lege anume) in avantajul meu de a nu mai plati cei 400 de euro?
multumesc !!
Răspuns la discuția despre acordarea de pensii
dar eu nu am fost angajat la stat, eu am avut contract pe un PFA, are vreo legatura cu oprirea banilor mentionatii mai sus?
multumesc anticipat !!
Răspuns la discuția despre acordarea de pensii
dar o declaratie de rectificare pe lunile mentionate mai pot sa fac si daca pot cum fac acest lucru, angajatorul stia de mine ca am gradul 2 cu primirea pensiei de 400 de lei dar nu a facut declaratia de rectificare pentru a nu se mai duce date la CNPP, ma puteti ajuta si pe mine pentru a scapa de problema aceasta cu restituitul banilor inapoi (nu am de unde sa ii mai dau inapoi) acesta era singurul venit de 400 lei care se duc pe sanatatea mea (medicamente) si 272 care se duc pe utilitatile casei, mam dus la lucru pentru a avea si eu bani pentru traiul zilnic, (alt venit nu am) !!
daca lucram la negru luam amenda.
multumesc anticipat !!
daca am un ajutor de la primarie de 272 de lei (gradul 2) si am facut ulterior si un dosar de pensie de invaliditate (gradul 2) in valoare de 400 de lei ce lege si articol se aplica pentru drept de munca 2 ore pentru a nu se taia pensia de invaliditate in valoare de 400 lei?
am lucrat anul trecut la o firma si mia facut contract pe 2 ore cu perioada de 1 luna am vb cu angajatorul dar mia facut contract pe perioada nedeterminata nu determinata, ma tinut angajat cam 4 luni de zile si in luna ianuarie mia inchis contractul, eu in cele 3 luni (care am lucrat la el am semnat 1 singura data statul de plata), nu trebuia sa semnez in fiecare luna stat de plata si daca da si a semnat angajatorul in locul meu ce trebuie sa fac?
ulterior mia venit acasa de plata banii inapoi pe 4 luni (pana a incetat angajatorul contractul) suma de plata de 1600 de lei cu pontajul pe fiecare luna de 2 ore nu 8 ore, ce lege sa aplic pentru a scapa sa nu mai dau la CNPP suma de 1600 de lei?
daca trec de la gradul 2 de invaliditate la gradul 3 imi mai opresc acei 1600 de lei?
dupa schimbarea gradului la 3 pot lucra si cu cate ore pe zi pontate?
va multumesc anticipat !!
ce trebuie sa faca o persoana aflata in detentie, in interiorul inchisorii pentru a obtine un mandatar pentru a inainta actiunea de divort? va multumescd anticipat!!
ce pasi trebuie sa urmeze o persoana privata de libertate aflata intr-un penintenciar ca sa divorteze (sot/sotie)?
Răspuns la discuția Anulare succesiune
nu este trecut numele tatalui in certificatul de nastere, dar verbal in fata rudelor, vecinilor, fratelui meu sunt fata lui. Eu nu am stiut ca nu sunt pe numele lui pana la varsta de 14 ani cand am facut buletinul. La scoala generala am figurat cu numele tatalui meu. Ce se poate face sa am parte la mostenirea tatalui, mai precizez ca partea mea de mostenire din partea mamei am cedado prin notariat si doresc sa anulez acest act. Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Anulare succesiune
in urma succesiuni efectuate nu am avut nici un drept la mostenirea tatalui meu deoarece in momentul nasterii mele parintii nu erau casatoritii legitim. am ramas copil natural cu toate ca sunt 1000% fiica tatalui meu, in prezent fratele meu nu isi mai respecta intelegerea facuta verbal. In acest caz ce este de facut, ce demersuri trebuiesc sa urmez? Va multumesc anticipat.