avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Activitate Terezia81

Activitate Terezia81

Răspuns la discuția Asociatie de proprietari
Politia Locala a lasat de inteles ca ne poate amenda si ca persoana fizica, oare sub ce articol de lege si pentru ce ca nu sunt de acord cu asociatia.
Din cele 18 apartamente din bloc numai 12 sunt locuite,restul sunt cumparate din diverse motive de persoane pe care in 10 ani nici nu le-am intalnit.
Taxele pt infintarea asociatiei vor fi suportate de jumatate din cei 12 fiindca restul din diverse motive nu dispun de situatia financiara respectiva .
Răspuns la discuția Asociatie de proprietari
Da,avem contracte individuale
Buna ziua,

Sun locatarul unui bloc in care sunt 18 apartamente, impartite in 3 scari. Blocul se situeaza la oras. Mentionez ca nu avem asociatie de proprietari. Legea ne obliga sau nu formarea asociatie? Putem fi amendati de politia locala daca nu constituim asociatia?

Va multumesc!
Buna seara,

Sunt titulara unei II, vreau ca sa fac mentiunea la registru ca activeaza si sotul. Care sunt costurile la registru pentru mentiune? Care sunt pasii urmatori ?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Declaratii I.I. 2015
Va multumesc! Nu am salariati.
Răspuns la discuția Declaratia 392/B
In cazul in care s-a emis factura?
Buna ziua,

Va rog sa ma informati ce declaratii trebuie se depun la finante pentru o I.I. neplatitoare de TVA. Am un magazin si am incheiat primul an de activitate.
Va multumesc si va doresc un An Nou fericit!
Buna ziua,

Sunt titularului unei I.I. neplatitor de TVA, am un magazin cu comert cu amanuntul. In cazul in care trebuie sa emit o factura fiscala ce declaratie trebuie sa depun? Trebuie sa depun o declaratie in cursul anului?

Va multumesc!
Va multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua,

Am deschis un magazin micut cu produse cosmetice. De ce documente am nevoie pentru produse in cazul unui control OPC?

Va multumesc!