avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate georgpick

Activitate georgpick

Răspuns la discuția Consecinte mansardare
Da, exista Asociatia de proprietari, probabil va trebui sa-si dea acordul pentru mansardare.
Buna ziua,
Prezentandu-va o situatie, va rog sa-mi raspundeti daca puteti: intr-o curte cu mai multe locuinte proprietate personala obttinute prin Legea 112/1995, printre care si a mea, un proprietar doreste mansardare peste locuinta sa. Cum se schimba cota de proprietate indiviza comuna (P.I.C.) si cota de teren in proprietate a celorlalti proprietari , tinand cont ca exista si un pod comun peste cateva locuinte printre care si a mea (nu si a solicitantului mansardarii) ?
Răspuns la discuția Contributie CAS
Va multumesc pt. lamuriri.
Discuție Contributie CAS
Va rog sa-mi comunicati care este baza legala a platii unei contributii la CJAS de catre o persoana fizica (neautorizata), pensionata din 2000, pentru un venit provenit din inchirierea unui spatiu in 2007 si 2008 , pentru care s-a platit la timp impozitul la Administratia Financiara , dar se cere acum retroactiv plata CAS plus penalitatile aferente, fara a se fi facuta vreo atentionare la vremea respectiva de nici una din
cele doua institutii ?
Va multumesc .
Poate fi invocata exceptia tardivitatii privitoare la introducerea unei actiuni la 5 luni de la primirea unui raspuns negativ de la Casa Judeteana de Pensiia la o cerere de luare in considerare a acordului global, in intampinarea CJP ? Nu se contesta decizia de pensionare !