avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate oanadimache

Activitate oanadimache

iti doresc multa bafta si solutionarea in favoarea copilului. eu recunosc nu am stiut unde sa ma duc m-am complacut in situatie desi nu am o situatie roz fiind bugetra deci nici bani multi pentru avocat desi acum sunt in situatia de a avea avocat deoarece domnul gandind ca ii da mult copilului ma cheama in istanta pentru negarea paternitatii dupa 5 ani de zile, dar acum am aflat ce trebuie sa fac si iti multumesc frumos pentru raspuns.
deci eu doar trebuie sa fac o plangere la parchet sau la politie desi acte doveditoare nu am? asta am inteles pentru moment. la autoritatea navala am intrebat si au spus ca nu-mi pot da nimic decat daca cere instanta datorita legii 677/2001.
sa inteleg desirelia ca ai reusit in final sa obtii drepturile copilului? ma bucur pentru tine.
pentru ca nu am putut afla de la inceput ce ai facut din aceasta cauza am intrebat sa-mi spui ce ai facut tu in acest sens. multumesc pentru raspuns
multumesc frumos pentru raspuns am sa vorbesc si cu avocatul sa vad ce facem in acest sens.
el plateste doar 250 de lei, bani pe care ii trimite lunar inclusiv in perioada cand este plecat, nu am de ce sa apelez la executor deoarece plateste, dar nu cuantumul stabilit de judecator de 25%. din cauza ca nu stiu unde sa ma duc sa=l caut unde pleaca, pentru ca cei de la capitanie desi au evidenta imbarcarilor si debarcarilor nu pot furniza aceste informatii, deorece sunt informatii cu caracter personal, asa mi s-a spus. aici era intrebarea mea defapt cum pot eu sa alfu ca el pleaca ca nu pot sta sa-l urmaresc am si eu un serviciu.
Draga desirelia75 te rog frumos daca poti sa-mi spui si mie pasii pe care i-ai urmat sunt in aceeasi situatie ca si tinefosta nevasta de navigator cu un baiat de 5 ani si care in prezent primeste o pensie alimentara de 250 de lei desi naviga si este ofiter insa eu nu am niciun document care sa ateste acest lucru si nici cu ce companie sau firma pleaca. as dori sa aflu niste sfaturi e foarte greu oricati bani ai avea tu ca mama este vorba de dreptul copilului, un drept pe care l-a castigat in istanta. te rog sa-mi raspunzi si daca ma poti ajuta intr-un fel in acest sens. sunt din constanta.