avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate unko28

Activitate unko28

Daca o firma are datorii la bugetul de stat (ceva impozit minim restant) si are poprire pe conturi, poate oare solicita esalonarea datoriilor ? Era vorba anul trecut de o lege sau ceva care permitea esalonarea datoriilor catre stat pe o perioada de 5 ani.
Răspuns la discuția Stare dosar
Multumesc. De fapt ce vroiam eu sa stiu era daca ministerul public nu are un portal la fel ca si ministerul justitiei unde sa poti vedea starea dosarelor aflate la parchetul de pe langa judecatoria ...
Oare cererea ar putea fi trimisa si prin posta cu o copie de buletin daca parchetul nu e in localitatea de domiciliu?
Răspuns la discuția Stare dosar
nu e in lucru. e solutionat cu neinceperea urmaririi penale din 2009 dar nu am primit acea comunicare scrisa sau am ratacit-o nu stiu exact, si ma gandeam ca dupa numarul de dosar pot sa-l verific putin.
Discuție Stare dosar
Unde pot gasi pe internet solutionarea unui dosar penal intocmit de inspectoratul de politie al unei localitati.
Spre exemplu poti afla starea unui dosar aflat la o judecatorie pe site-ul ei dupa numar sau parte. Exista si pentru cele de la politie posibilitatea de a le cauta?

Discuție poprire cont
Daca exista o poprire pe un cont si se face contetatie la executare, aceasta ramane in continuare pana la solutionarea contestatiei ? Nu se poate cere ridicarea ei?
Răspuns la discuția executare societate
Cu siguranta nu exista investirea cu formula executorie ceruta in instanta. Am verificat acest lucru pe site-ul judecatoriei din circumscriptia din care face parte executorul si nu exista. Oricum trebuia si sa o fi trimis acasa in mod normal. Nici nu se face referire la hotarare ci doar la contractul de credit ca fiind titlu executoriu.
Răspuns la discuția executare societate
De exemplu faptul ca au evaluat apartamentul la o valoare prea mica poate fi un motiv?
Sau faptul ca datoria este de 8000 lei iar ei pretind 26000 cu tot cu penalitati ?
Un IFN care a creditat un srl scoate la licitatie publica prin intermediul unui executor judecatoresc, un apartament care apartine administratorului si sotiei sale. Acestia au semnat la contractarea creditului un contract de fidejusiune.
Intrebare1 : Are dreptul executorul sa faca acest lucru fara hotarare judecatoreasca doar pe baza contractului de credit si a celui de fidejusiune ?
Intrebare 2: S-ar putea face o contestatie la executare pe acest motiv?