avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont

Daca exista o poprire pe un cont si se face contetatie la executare, aceasta ramane in continuare pana la solutionarea contestatiei ? Nu se poate cere ridicarea ei?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:58, 2 Februarie 2012
Puteti promova actiune de contestatie la executare si puteti, de asemenea, cere suspendarea executarii silite, numai ca, va trebui sa achitati o cautiune in cuantum de 10 % din valoarea sumei.
Si chiar daca se suspenda, sumele deja blocate, raman blocate pana la solutionarea contestatiei, vor fi eliberate doar sumele ce intra dupa pronuntarea suspendarii, pana la solutionarea contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita prin poprire karmelika karmelika Ma aflu in contestatie la executare si am obtinut suspendarea executarii silite prin poprire pana la solutionarea contestatiei.Am depus si cautiunea fixata de ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita karmelika karmelika Ma aflu in contestatie la executare si am obtinut suspendarea executarii silite prin poprire pana la solutionarea contestatiei.Am depus si cautiunea fixata ... (vezi toată discuția)
Contestatia suspenda executarea? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)