avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate CristiSLK

Activitate CristiSLK

Răspuns la discuția Contract vizionare invalid
In primul rand, multumesc pentru raspuns. Insa, nu inteleg de ce ar fi valabil. E ca si cum eu as semna un contract cu Dvs cum ca va vand apartamentul vecinului, cu toate ca nu am nici un act care sa ateste acest lucru. Gresesc?
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o chestie. Se prezinta urmatoarea situatie: un cetatean semneaza un contract de vizionare cu o agentie pt vizionarea unui apartament. Se viziteaza apartamentul iar dupa vizita cetateanul afla de la proprietar ca el nu are contract cu agentia, deci nu vrea sa faca afacerea prin agentie. Daca agentia nu a avut contract cu proprietarul, nu devine nul contractul de vizionare pentru imobilul respectiv?
Intrebare stupida: Poti fi agent broker fara sa faci pfa, srl sau orice alta forma de organizare?
Răspuns la discuția asistent broker in asigurari
Nu inteleg. Ma intereseaza sa fac contracte cu doi brokeri diferiti in calitate de asistent broker. Tinand cont ca aproape toti brokerii au contracte cu cei mai importanti asiguratori, nu stiu ce sa inteleg din raspunsul dumneavoastra.
Răspuns la discuția asistent broker in asigurari
Buna ziua. Multumesc pt raspuns. Mai am o intrebare, poate stupida: Pot face contract cu doi brokeri in acelasi timp ?
Răspuns la discuția asistent boker in asigurari
Trebuie anumite cursuri, sau studii pentru a deveni asistent broker (PFA sau SRL)? Am deja cod RAF de agent asigurari
Răspuns la discuția asistent broker in asigurari
Cum poti deveni asistent broker? ce cerinte sunt ?

LE: am deja cod RAF de agent asigurari
Răspuns la discuția Certificat de conformitate
Art. 11
Produsele cosmetice pot fi puse pe piata pe teritoriul Romaniei numai daca producatorul, reprezentantul sau autorizat, beneficiarul fabricarii produsului cosmetic sau persoana responsabila pentru punerea pe piata a produsului cosmetic importat este inregistrata legal in Romania si a notificat Ministerului Sanatatii intentia de punere in circulatie a produselor cosmetice.


Notificarea trebuie sa contina o declaratie prin care producatorul, reprezentantul sau autorizat, beneficiarul fabricarii produsului cosmetic sau persoana responsabila pentru punerea pe piata a produsului cosmetic importat isi asuma responsabilitatea conformarii produselor cosmetice fabricate/importate cu prevederile prezentei legi.

2 probleme:

a. atata timp cat eu aduc produsele din UK nu se numeste IMPORT aceasta tranzactie;
b. de ce mai trebuie si declaratie daca produsele au marcajul CE? Marcajul in sine nu reprezinta faptul ca sunt conforme cu legislatia?!?!
Buna seara.

Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL.

Am intrebat mai multi furnizori de cosmetice din UK care au mai trimis marfa in Romania daca ofera certificat de conformitate pentru produsele lor si toti au zis ca nu si ca nu le-a mai cerut altcineva din Romania asa ceva.

E obligatoriu sa primesti certificat de conformitate la cosmetice aduse din UE, care sunt fabricate tot in UE?
@xerxes: nu am inteles ce ai incercat sa comunici. Poti reformula, te rog?