avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate EritroxylonX

Activitate EritroxylonX

Vin cu o mica întrebare. Care este treaba cu acest ordin mai pe românește? La ce folosește acea declarație făcută la anaf? /pe unde am încercat sa citesc mai multe detalii mi-am prins urechile in termeni.
Am si eu o mica intrebare, zilele de concediu pentru nunta sunt zile lucratoare? Adica nu se pune weekend-ul? Sau zile normale. Mentionez ca lucrez si in weekend-uri.
Răspuns la discuția Amenda rovignieta
Domnule "avnic" parca acesta era un forum in care se puteau pune intrebari pentru ca "specialistii" sa ofere raspunsuri. Banuiesc ca nu aveti prea multi clienti la astfel de replici. Nu pareti sa aveti o atitudine prea profesionala.
Răspuns la discuția Amenda rovignieta
Apelul inca nu s-a judecat ce e drept, dar eu nu am cand sa ma duc sa il depun deoarece plec din tara in 2 zile. :) Astept sa vad care va fi verdictul...si dupa voi face recurs...sau pur si simplu voi plati amenda si cheltuieli de judecata. Deja sunt satula de tot felul de tampenii. Ma uit cu stupoare cum se incalca legea. :) asta cred ca a fost si intentia lor. :) Sa bagi in dosar foaie cum ca am refuzat scrisoarea de la tribunal mi se pare usor aiurea, cand eu nici macar nu am primit-o.
Răspuns la discuția Amenda rovignieta
Revin cu detalli. S-a facut apel, cica mi-au trimis hartia acasa...si cica am refuzat-o... nu mai pot face intampinare deoarece a trecut termenul. Am pierdut procesul, multumesc legilor din Romania.
Răspuns la discuția Amenda rovignieta
Normal si logic... trebuia sa imi fie deja comunicat apelul...deoarece apelul este facut inca din luna aprilie...si ultima modificare a fost facuta in iunie...o sa ma duc maine la tribunal..si o sa revin cu alte detalii...poate mai are cineva nevoie .. :)
Răspuns la discuția Amenda rovignieta
problema este ca ei nu au pus nici un motiv. :( trebuie sa ajung maine la tribunal neaparat sa vad ce si cum. si daca plec din tara...(dupa cum am zis) si se va castiga procesul... cum fac sa le platesc? :( ultima modificare la dosar a fost facuta pe data de 19.06.2015.
Buna ziua. Revin cu o intrebare. Am avut un proces pentru o amenda de rovignieta, l-am castigat in cele din urma, si acum cei de la CNADNR au facut apel. Este obligatorie sa fac intampinare si eu? Eu trebuie sa plec din tara sambata la munca, as putea avea probleme daca acestia castiga procesul? Deja intru in panica. :sorry: mentionez ca in hotararea judecatoreasca sedinta publica a fost pe data de 06.02.2015 iar dansii au facut apel pe data de 02.04.2015 . Nu e cam tarziu, normal trebuiau sa faca in termen de 30 de zile.
Răspuns la discuția Contestatie amenda rovinieta
Se pun intrebari pentru ca nu stiu legea. E simplu. :)


gabyela29 a scris:
Offf ce bataie de cap. Dar tu te ai prezentat la tribunal cand s a judecat?

Nu m-am prezentat. Am cerut judecarea in lipsa. :)



[Mesaj editat - 1.3 din regulament]
Răspuns la discuția Contestatie amenda rovinieta
Sincer nu imi aduc aminte, am fost ajutata de cineva la tribunal. Dar inca nu ma bucur ca au facut apel... Sa vad ce va fi mai ales ca eu trebuie sa plec din tara...parca vad ca au castig de cauza acum si o sa platesc si cheltuieli si amenda.