avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Activitate americanux

Activitate americanux

Plata indemnizației de handicap numai la anumite bănci este legală? Daca am cerut să fie virat in contul de la banca la care am deschis cont mi s-a spus că nu lucrează cu aceasta bancă!
Am înțeles... Deci sunt singurul care nu i-au nimic pt că nu a fost menționat în ccm!!!. Foarte tare... Mulțumesc
Nu este prevăzut nimic în ccm....la ce categorie mă incadrez????... Practic am atribuții care intra la fiecare centru...
Nu este prevăzut nimic în ccm....la ce categorie mă incadrez????... Practic am atribuții care intra la fiecare centru...
Nu este menționat...sunt de fapt categoriile de beneficiari menționați în ccm ...iar cei care lucrează cu acești beneficiari sunt grupați pe centre...nici un. Centru nu e menționat... Am dat eu exemple pt simplificare...deci eu lucrez pt toți beneficiarii menționați în ccm...nu am dreptul la cel mai mare număr de zile?... Așa e stipulat în ccm ..categoriile de angajați nu pot cumula numărul de zile daca se regăsesc în mai multe situații,dar beneficiază de numărul cel mai mare ....
Centrul 1 - persoane vârstnice, centrul 2- persoane cu dizabilități, centrul 3- persoane cu probleme neuromotorii... 4 este un serviciu care le deservește pe toate ( preparare hrana, aprovizionare, departament tehnic...etc)
nu...la centrul 4... care le deservește și pe celelalte
Bună ziua.
Pe scurt sa nu obosesc cu detalii.La institutia mea activează mai multe centre cu diferite activități. La CCM negociat recent spune așa: centrul 1 primește 4 zile de concediu suplimentar, centrul 2 5 zile și centrul 3 7 zile! Eu activez la un centru care le deservește pe toate! Întrebare: nu am și eu dreptul la 7 zile?.. În anexa aferentă fiecărui angajat eu am primit numai 4! E posibil dpdv al CCM să prind și dreptul cel mai mare? Adică 7 zile? Multumesc frumos
Primaria nu raspunde! E o mica escrocherie la mijloc si cred ca ea este parte din ea....
Aici este problema (cum am mentionat initial) Am extrasul CF dar este pentru terenul intravilan, iar pe acesta s-au construit 3 cladiri fara acte. Totusi in acest extras se precizeaza ca imobilul de care sunt interesat, fiind terminata actiunea gratuita de intabulare a imobilelor, a fost intabulat cu numarul cadastral XXXX din registrul mentionat.