avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters241319

Activitate ContSters241319

Răspuns la discuția Conditii de acordare a diurnei
Pentru partea cu calculul pentru fractiunea de zi sigur nu este corecta. Modul de acordare a diurnei se face conform Hotararii 1860/2006, care zice asa:
Art. 10. - Numarul zilelor calendaristice in care persoana se afla in delegare sau detasare se socoteste de la data si ora plecarii pana la data si ora inapoierii mijlocului de transport din si in localitatea unde isi are locul permanent de munca, considerandu-se fiecare 24 de ore cate o zi de delegare sau detasare.
Art. 11. - Pentru delegarea cu o durata de o singura zi, precum si pentru ultima zi, in cazul delegarii de mai multe zile, indemnizatia se acorda numai daca durata delegarii este de cel putin 12 ore.


Deci pentru ultima zi trebuie sa depasesti 12h ca sa primesti diurna pentru ziua respectiva

Legat de intoarcere, avand in vedere specificul activitatii, daca politica firmei nu este sa asigure drumul de intoarcere, nu stiu daca ca poti solicita diurna si pentru timpul de intoarcere
Răspuns la discuția pierdere numar auto
mergi la politie, se depune o declaratie pe proprie raspundere ca ai pierdut placuta, platesti taxa pentru o placuta (40lei parca) si primesti placuta noua. bafta!