avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate ioana2122

Activitate ioana2122

Îmi puteți indica un articol exact?
Am găsit doar cu referire la modul general in Capitolul 2!

Aurora Safcea a scris:

Legea 153/2017

Îmi puteți spune un articol de lege care spune asta?
Sau din ce lege ma pot informa exact?

Aurora Safcea a scris:

Studii superioare.

Care este nivelul studiilor pentru angajare șef serviciu apa-canal?Postul este in cadrul unei primarii de comuna și este funcție contractuala.
Discuție radiere masina
Bună ziua, în luna iunie sotul meu a vandut o mașina unui domn, masina nu mai avea itp si rca valabile.A depus la directia fiscala contractul dintre el si domn și acum cand a iesit contractul trebuia sa se întalnească cu el sa ii scrie pe talon ca ii instrainată să ia numerele si sa ii de un exemplar din contract sa o înscrie pe el.Azi l-a sunat pe numitul cumparător si i-a raspuns ca el a vandut mașina mai departe.
Ce facem noi mai departe pentru a radia mașina????#-o#-o#-o
Răspuns la discuția vouchere de vacanta
dar sunt stopate si maririle de salarii?acordare tichete de masa?
si cum este cu decizia CA data pentru marire de salarii dar ne pusa in aplicare?
Buna dimineata, intrebarea mea este urmatoarea: se acorda sau nu vouchere de vacanta pe anul 2016?
Este obligatorie acordarea voucherelor de vacanta?
Este stopata marirea de salarii, acordarea de tichete de masa sau prime pe anul 2016?
Daca societatea la care lucrez are data o hotarare CA la prima sedinta a lunii ianuare prin care se spune ca se vor majora salariile incepand cu 1 ianuarie in limita fondului de salarii aprobat in BVC 2016 si salariile nu s-au marit nici acum nu este o problema?
Tin sa mentionez ca societatea la care lucrez este o fosta regie transformata in SA care apartine de Consiliul Local dar care se finanteaza din bani proprii.
Va multumesc mult!
Buna ziua, in 13 februarie 2015 m-am intors la serviciu dupa concediu crestere copil si in luna octombrie am fost la medicul de familie pentru concediu medicl, dupa verificarea medicului mi s-a transmis ca nu pot beneficia de concediu deoarece eu la Casa de Asigurari de Sanatate figurez ca fiind neasigurata(mentionez ca eu aveam adeverinta de la serviciu cu dovada ca mi s-au platit toate contributiile catre CAS).
De la serviciu mi-au dat o noua adeverinta mai detaliata pe care am du-o la CAS si mi s-a spus ca in 30-45 de zile mi se va modifica statutul din neasigurat in asigurat.
Problema mea e urmatoarea pentru perioada in care eu am figurat la CAS neasigurata (desi mi s-au tras si virat bani catre CAS) imi pot recupera banutii?
Mi se pare anormal sa platesc pentru un serviciu de care eu nu pot beneficia...
Răspuns la discuția zile concediu de odihna
Va multumesc mult pentru raspuns
buna ziua, anul trecut in perioada 20 ianuarie-25 mai am fost in concediu prenatal, respectiv postnatal si sunt nelamurita in privinta concediului de odihna din perioada respectiva.....am dreptul sa imi iau zilele de concediu din perioada respectiva anul acesta cand am revenit la servici?
Buna ziua,
Sunt angajata la o societate com. care apartine de consiliul local si in martie urmeaza sa nasc, intrebarea mea este daca am dreptul la primiirea unui salariu mediu pe societate la nasterea copilului conform art. nr. 51 din contractul colectiv de munca la nivel national pe 2011-2014?
Mentionez ca in contractul colectiv de munca al societatii nu este mentionat ca societatea ar da bani nici pentru nastere nici pentru deces, dar sunt persoane care au beneficiat de bani pentru inmormantare (la decesul anumitor rude) de la societate in urma solicitarii scrise a acestora.
Va multumesc