avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate gcprmr

Activitate gcprmr

Răspuns la discuția Adunare exceptionala generala
Multumesc pentru raspuns dar eu ma refer la Adunarea generala exceptionala, nu ordinara
Răspuns la discuția Adunare exceptionala generala
nu vorbim de viitor, situatia este mult mai grava: de 6 saptamani nu isi mai exercita functiile si se pare ca situatia continua
Buna ziua, in conditiile in care presedintele asociatiei de propietari este grav bolnav(internat in spital) si doi membrii din comitet sunt foarte in varsta si bolnavi in ce conditii se poate convoca de urgenta o adunare generala exceptionala?
Multumesc!
Răspuns la discuția Camere supraveghere
Multumesc pentru raspuns!.Daca asociatia nu are acordul individual al tuturor propietarilor ce se poate intampla?
In ce conditii se pot monta camere de supraveghere la intrarea in bloc? Ne-am trezit cu ele, fara sa se faca sedinta, fara sa se voteze. Ce obligatii are asociatia daca le monteazs?
Buna ziua,
Cum se aplica Legea protectiei datelor personale in asociatiile de propietari? Cum se asigura siguranta datelor personale de catre asociatiile de propietari? Ce obligatii au asociatiile de propietari.
In urma interventiilor facute la RADET, primaria de sector....ieri a inceput furnizarea agentului termic neconditionat. Cred ca este momentul sa inchidem acest post. Multumesc pentru sfaturi si dezbateri.
Legea spune altceva! Daca majoritatea hotaraste sa sape un put de apa si sa se debranseze de la furnizorul de apa poti ramane fara apa?
Multumesc! Deja am inceput demersurile!
nu cele 6 apartamente sunt distribuite pe doua scari. Problema mea este ca degeba legislatia este de partea mea, daca nimeni nu o aplica. referitor la dezechilibrul hidraulic: fiecare a facut in apartament ce a vrut cu tevile de agent termic. De exemplu vecinul de la etajul trei(ultimul) de pe cealalta scara si-a taiat puri si simplu caloriferele si nu a mai facut legatura intre tur-retur chiar daca pe scara mai sunt doua apartamente nedebransate.