avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conditionare caldura de plata integrala a facturii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conditionare caldura de plata integrala a facturii RADET

Buna ziua,
locuiesc intr-un bloc in care majoritatea locatarilor au centrale de apartament si doar 4-5 apartament au ramas racordate la RADET. Este legal si posibil sa fiu conditionat pentru a primi caldura de la RADET doar in situatia in care platesc in intregime factura de cladura de la RADET?!
Cel mai recent răspuns: gcprmr , utilizator 06:05, 18 Noiembrie 2016
Aveti o posibilitate eleganta de a depasi aceasta situatie: mergeti la RADET si incheiati-va conventii individuale de plata, dvs. si eventual, ceilalti proprietari, inca racordati la sistemul centralizat.
In situatia de acum, cine va conditioneaza si care sunt conditionarile?
Ma conditioneaza presedinta de asociatie si ceilati propietari care au centrale de apartament.Ce presupune conventia individuala de plata?
Pai ce sa insemne, un contract individual de furnizare a energiei termice pe care fiecare proprietar fara CT il incheie cu RADET.
As. prop. sa-si faca treaba lor, adica sa-si achite costurile cu incalzirea spatiilor comune si a tevilor care le tranziteaza apartamentele, conform legislatiei existente.
De fapt aici este problema lor, nu vor sa achite aceste costuri...
Este un abuz din partea presedintelui de asociatie sa conditioneze asigurarea caldurii de plata integrala a facturii
Solicitati oficial [presedintelui de asociatie sa va prezinte temeiul legal al conditionarii platii integrale a facturii radet
Daca la nivelul asociatiei de proprietari nu solutionati,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Multumesc pentru raspunsuri si idei!

Alte discuții în legătură

Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
Factura mare caldura elenaulmeanu elenaulmeanu In blocul unde locuiesc, din 54 de apartamente au ramas doar 10 (printre care si eu)racordate la radet,restul si-au montat centrale proprii. La cererea ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli comune de incalzire alexandrudragos13 alexandrudragos13 Supun atentiei Dvs urmaroarea situatie a unui condominiu: - subsolul tehnic transformat in spatiu comercial - parter si mezanin spatiu comercial (din ... (vezi toată discuția)