avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate siringa

Activitate siringa

Răspuns la discuția Plangere penala art.193 al.2
va multumesc! la politie cand mergem el sa retraga plangerea , apoi sa-i dau suma care ne-am inteles, fara sa mai mergem la un notar, sau screiem o hartie de mana
Răspuns la discuția Plangere penala art.193 al.2
M-am intalnit cu persoana care mi-a facut plangerea si am ajuns la o intelegere , intrebarea mea este daca merg cu el la un notar sa facem un act prin care sa se evidentieze ca a fost despagubit si ca renunta la plangerea impotriva mea acest act poate sa constituie un fel de incheiere a diferendului ( in fata politiei) sau trebuie sa mearga la politie si sa renunte la plangerea facuta impotriva mea .
Răspuns la discuția Plangere penala art.193 al.2
Va multumesc
Buna ziua,

Anul trecut am avut o altercatie cu o persoana si i-am dat cu spray paralizant in fata . Ulterior a depus plangere penala in baza art. 193 al.2 .
Mentionez ca am ispasit o pedeapsa cu suspendare de 9 luni pentru conducere sub influenta alcoolului si sunt inca in perioada de supraveghere .
As dori sa stiu care sunt consecintele in cazul in care aceasta plangere va ajunge in instanta .
Răspuns la discuția PLANGERE PENALA
era doar vanzatoare si nimic mai mult
Răspuns la discuția PLANGERE PENALA
Sotia NU a primit si nu a semnat nici o fisa a postului
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati daca este posibil in urmatoarea problema :
Sotia mea alucrat anul trecut ca vanzatoare la un magazin dar din cauza comportamentului deplasat al sefului si-a dat demisia .
Dupa un timp respectivul a facut plangere penala pentru gestiune frauduloasa in conditiile in care sotia mea era doar vanzator .
Sotia a fost chemata la politie a dat declaratie si in urma cu cateva zile a fost din nou chemata si i s-a adus la cunostinta ca procurorul de la parchet a schimbat incadrarea juridica din gestiune frauduloasa in delapidare .
In articolul 215 indice 1 spune ca doar un funtionar poate savarsi infractiunea de delapidare .
Rugamintea mea este sa ma ajutati sa inteleg daca vanzator intr-o societate comerciala poate fi catalogat drept funtionar .

Va multumesc
buna ziua !
in 2010 am avut un acident rutier numai cu pagube materiale,am achitat reparatia celuilalt , eu am avut alcoolemie de 1,30 si 1,20 la adoua proba .pe 09.10.2012 sa dat sentinta am aflat de la avocatul care mi-a fost dat din oficiu ,acesta a spus noua luni cu suspendare , perioada de proba 2,9 ani si plata a 950 lei cheltuieli de judecata catre stat, inca nu am primit acasa de la judecatorie sentinta .
ce am de facut in continuare si unde se plateste .
va multumesc
Răspuns la discuția constituire drept de superficie
Eu doresc sa il lucrez in continuare ... dar ma intereseaza ca sa o fac legal .
Buna ziua,

As dori sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema :
de 7 ani lucrez un teren la marginea orasului , in urma cu cateva zile am aflat ca o portiune din acest teren a fost cumparat de unul dintre vecini . Precizez ca acest teren nu constituie domeniu public .
Care ar fi posibilitatea ca sa obtin drept de superficie asupra acestui teren ????
Si daca acest demers presupune un proces cu primaria ???