avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Activitate eceamihaela

Activitate eceamihaela

Bună dimineața! As vrea sa îmi deschid un pfa sau ii pe domeniul confecționării lumânărilor decorative, invitații nunta și botez realizate handmade și cadouri. Ce coduri caen mi-ar trebui și care e forma mai avantajoasa pfa sau ii? Mulțumesc mult pentru eventualele raspunsuri
multumesc mult
daca se stabileste domiciliul fetei la tata mai este nevoie sa ii plateasca mamei pensia alimentara deoarece este neplatita de 2 ani?
fata a fost incredintata mamei la varsta de 2 ani dupa divort . mama a plecat de 9 ani sa lucreze in strainatate si vine o data pe an acasa iar fata a fost in grija bunicilor materni .acum fata a fugit de la bunici si a venit la tata .ce poate face tatal ptr a i se incredinta custodia in cazul in care mama se opune?
multumesc
da tata vrea sa vina fata la el dar e problema cu pensia alimentara
sa nu ii puna piedici mama mai tarziu chiar sa faca puscarie ptr asta
ancheta sociala se face de la serviciul prinariei locale de unde locuieste fata?
dar cu pensia alimentara ce se poate face?
minora in varsta de 14 ani este in grija bunicilor care dupa cum spune toata lumea sunt sub orice critica de rai o pun la munca asta fiind la spart de lemne la carat greutati 'este limitata la lucrurile normale ptr varsta ei adica sa priveasca la tv /doar sambata si duminica ,mama este plecata in spania si vine doar 1 data pe an ,iar fata a cerut ajutorul tatalui sa o ia de acolo.o problema ar fi ca tatal nu este la zi cu pensia alimentara si daca sar putea sa nu le mai dea lor banii si sa ii puna intrun cont pe numele fetii .cum ar putea sa ia fata de acolo?
Răspuns la discuția reincredintare copil 14 ani
ce se poate face daca tatalnu a platit pensia alimentara pana acum si vrea sa dea pe mama in judecata ptr obtinerea custodiei
se mai poate ca sa nu ii platesti rest