avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Mulțumesc frumos pentru raspuns
Buna seara! Mulțumesc pentru răspuns dumneavoastră. Va spuneam ca am deschis taxa de succesiune după tata obligată de sora mea care o tot scotea afară pe mama din casă procesul nu este terminat erau hotarite cotele si se așteptau experții. Din pacate mama a murit in urma cu o luna in spital iar eu am facut tot ce trebuie mamei. Scos din morga, înmormântare, pomana tot iar sora locuieste in continuare in casa parinteasca consruita pe părinții nostrii fara sa vina la înmormântarea mamei nici cu o luminare. Am transmis prin avocatul ei sa ma despagubeasca pe jumătatea care imi revine in banii. Dupa moartea mamei a schimbat ialele la uși sa nu mai merg acolo. Dar nu are bani sa ma despagubeasca. Pot cere in instanță sa scoatem casa, curte, terenurii spre vinzare si fiecare sa isi ia partea? Mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția Moștenire
Am cerut evaluator se trimite din oficiu trebuie plăti separat? Mulțumesc!
Discuție Moștenire
Bună seara! Taxă de succesiune și partajdezbătut prin judecătorie urmează interogatoriu martori apoi ce urmează? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Pensie
Da mama a stat fără buletin. Și a locuit în alta localitate. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Pensie
Am înțeles ca procura are valabilitate un an jumate,după fiecare an trebuiesc întocmite procurorii. Mama a plecat de la domiciliu iar pensia a ridicat-o sora care are același domiciliu refuzind sa ii dea mamei buletinul.
Discuție Pensie
Bună seara! Sora mea a ridicat pensia mamei din anul2006 pina în 2014,inputernicire a avut o singura data cit este valabila aceasta împuternicire și este legal ca a ridicat ea pensia mamei fără acordul ei? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Mama mea
Nu a mușcat-o ia prins piciorul cu lanțul sunt poze ca dovada mulțumesc
Discuție Mama mea
Bună ziua, mama locuiește cu sora mea în curte iar sora are o catea ciobănesc mioritic și o tine legata cu lanț la întrare în curte. Zilele trecute cățeaua a trecut cu lanțul pe lingă picioarele mamei a prins-o și ia sărit rotula din glezna la picior necesitând internare și imobilizare la pat. Întrebarea mea este mama trebuie sa facă plingere la politie sa mute cățeaua sau sa arate probe în instanta unde se dezbate taxa de succesiune. Poate fi asta o împiedicare pt. nu a ajunge la proces? Mulțumesc!
Discuție Succesiune
Bună seara,in procesul de succesiune sunt acceptate fotografii ca dovezi? Mulțumesc!