avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate marasescuc

Activitate marasescuc

Răspuns la discuția Autorizatie de gratar!
lucian huzum a scris:

Orice activitate pe care o desfasurati pe proprietatea dvs. nu trebuie sa tulbure buna vecinatate, ordinea si linistea publica. In caz contrar veti fi sanctionat contraventional.


Deci daca prin faptul ca eu fac gratar si pe el il deranjeaza pot sa ma tresesc cu amenda de la politie pentru ca i-am tulburat linistea prin activitatea pe care am desfasurat-o?
Buna ziua,
Imi cer scuze in primul rand daca nu este topicul unde trebuie sa postez aceste intrebari.

Stau la curte si avand in vedere ca a venit "vara" in weekenduri ma fac cate un gratar cu amicii, pana acum nu am avut probleme insa unul din vecini care nu ma are la inima incearca sa imi faca probleme cu orice ocazie o are.
Ultima gaselnita este faptul ca fumul de la gratarul pe care il fac in curte il deranjeaza si m-a amenintat ca imi va face plangere la politie sau mai rau ma va da in judecata.
As dori sa stiu daca exista o lege care sa ma apere sau sa ma invinovateasca tinand cont ca nu sunt singurul care face ocazional cate un gratar in curtea personala.
Alta intrebare ar fi daca exista autorizatie pentru asa ceva si daca da cum as putea sa o obtin pentru a nu avea probleme ulterior.

Va multumesc anticipat.