avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Mychy

Activitate Mychy

Răspuns la discuția Impozitarea Pensiilor.
"Pleaca ai nostri,vin ai nostri, noi ramanem tot ca....."#-o
Răspuns la discuția Impozitarea Pensiilor.
Asa da "grije" pentru pensionari.Cu ce or sa dea din urma,in 16 rate,de luna viitoare e posibil mai mult sa ia decat sa dea.Sa ne gandim de doua ori,inainte sa votam!!!!!!!!!!!!=D>
Am constatat ca incepand cu luna 05/12 nu s-a mai retinut 5,5%lei,CASS-ul,pentru veniturile din pensii pana la 740 lei dar s-a marit impozitul cu 200%,in cazul sotiei.La o pensie de 1078 lei,in luna 04/12 s-a retinut 59 lei CASS-ul si 3 lei impozit iar in luna 05/12 s-a retinut 19 lei CASS-ul si 9 lei impozit.Cui trebuie sa "multumim" pentru aceasta majorare?#-o
Am constatat ca incepand din luna 05/12 nu s-a mai retinut CASS-ul pentru veniturile din pensii pana la 740 lei dar a fost marit impozitul (in cazul sotiei cu 200%)
Sotia are o pensie de 1078,in luna 04/12 s-a retinut CASS-ul 59 lei si impozit 3 lei iar in luna 05/12 s-a retinut CASS-ul si impozit 9 lei.Cui trebuie sa "mutumesc" pentru acest lucru? #-o
Daca in sedinta ordinara a adunarii generale,Comitetul Executiv nu a prezentat spre aprobare,bugetul anual de venituri si cheltuieli al asociatiei,se poate contesta sedinta? In cat timp si cine solutioneaza contestatia?
Locuiesc in Bucuresti,sect3 si am participat,in calitate de proprietar,la Adunarea generala anuala,a proprietarilor,unde nu s-a respectat Legea230(nu a fost votat un buget anual,nu s-a constituit fondul de reparatii...).Doresc sa contest acetea si nu stiu catre cine s-o fac.