avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunarea Generala a Asociatiilor de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunarea Generala a Asociatiilor de Proprietari

Daca in sedinta ordinara a adunarii generale,Comitetul Executiv nu a prezentat spre aprobare,bugetul anual de venituri si cheltuieli al asociatiei,se poate contesta sedinta? In cat timp si cine solutioneaza contestatia?
Contestatia o faceti la comitetul executiv al asociatiei si trebuie sa vi se dea un raspuns in 30 zile.
Daca comitetul este refractar, atunci solicitati biroului pentru relatia cu asociatiile de proprietari din primaria de care apartineti sa va sprijine si sa ceara comitetului executiv sa intocmeasca acest buget de venituri si cheltuieli.

:offtopic:Interventie moderator!

Ati postat a doua oara acelasi subiect. In primul ati primit raspuns. Daca doriti sa continuati discutia, va invit sa postati in acea discutie.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata in proces civil lodge lodge Am avut un proces pentru revendicarea unui teren,care l-am pierdut,iar acum trebuie sa platesc cheltuieli de judecata.Va rog sa-mi spuneti daca aceste sume se ... (vezi toată discuția)
Membru al asociatiei Dorinel_77 Dorinel_77 Buna ziua Asociatia de proprietari a fost inregistrata la judecatorie in data de 19.10. 2005 si eu am cumparat apartamentul in anul ... (vezi toată discuția)
Adunare generala elevic elevic Va supun atentiei urmatoarea situatie din cadrul asociatiei noastre: -Presedintele asociatiei a trimis o notificare catre biroul specializat din cadrul ... (vezi toată discuția)