avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters248807

Activitate ContSters248807

Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: Contul meu deschis la Banca [editat] destinat incasarii salariului si a alocatiei copilului este poprit iar sumele sunt ridicate in totalitate de catre executorul bancar. Firma al carei asociat unic am fost a luat un credit de la Banca [editat]. Creditul nu a fost rambursat, astfel s-a recurs la executarea mea silita. Totusi sumele executate sunt provenite din salariu si din alocatia copilului. Am comunicat in scris acest lucru bancii. Raspunsul a fost unul negativ, cu toate ca am specificat ca salariul meu este singura sursa de venit al familiei. Nu am posibilitatea financiara de a angaja un avocat.Va rog sa ma ajutati!
Discuție Poprire Cont
Buna ziua,am si eu o intrebare,

Acum 3 ani am fost data in judecata de o firma de imobiliare pentru ca nu am fost de acord sa le platesc comisionul care l-au cerut pentru vanzarea unui imobil.Cu toate ca am semnat contractul de prestari servicii.Intr-adevar nu m-am prezentat la proces niciodata.

Acum cateva zile mi-a fost blocat contul si mi-au fost luati din cont aprox. 4000 euro ca si pagube si cheltuieli de judecata,intrebarea mea este daca este posibil legal sa imi ia banii din cont intr-un proces de genul acesta ?

Va multumesc
Buna seara,
Am si eu o intrebare,primesc pensie de urmas de la M.A.I, ieri tocmai am primit restantele de la recalcularea pensiei,doar ca nu stiu pe ce perioada s-a facut recalcularea si daca de luna viitoare voi primi la fel ca inainte de recalculare sau mai mult?

Multumesc
Buna ziua,am si eu o intrebare,in momentul de fata primesc pensie de urmas dupa ambii parinti,si sunt studenta anul 2 la facultate.

As dori sa ma angajez cu contract de munca si am citit undeva ca ma pot angaja indiferent de salariu si indiferent de pensie avand posibilitatea sa le pastrez pe amandoua.

Este adevarat? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.