avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa cumulez pensia de urmas cu alte venituri?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa cumulez pensia de urmas cu alte venituri?

Buna ziua,am si eu o intrebare,in momentul de fata primesc pensie de urmas dupa ambii parinti,si sunt studenta anul 2 la facultate.

As dori sa ma angajez cu contract de munca si am citit undeva ca ma pot angaja indiferent de salariu si indiferent de pensie avand posibilitatea sa le pastrez pe amandoua.

Este adevarat? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 12:16, 11 Aprilie 2012
Da, este adevarat. Cititi aici
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas (student) cumul cu alte venituri mikutzu_l mikutzu_l Primesc o pensie de urmas in valoare de 350 de lei. In momentul de fata sunt student in anul I (deci indeplinesc toate conditiile pentru a primi in continuare ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si alte venituri alexandra_t alexandra_t sunt studenta si primesc pensie de urmas . eu mi-am gasit niste job-uri de weekend cu contract si astfel nu imi neglijez facultatea dar am inteles ca eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas si alte venituri Geta_C Geta_C Buna seara! Sunt studenta, beneficiara de pensie de urmas dupa tatal meu, si am auzit/citit ca s-a modificat un articol din vechea lege a pensiilor, care nu ... (vezi toată discuția)