avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate ChirpacGabriela

Activitate ChirpacGabriela

Răspunsul dumneavoastră este evaziv, dacă se poate să-mi răspundeți dacă trebuia sa-mi majoreze salariul cu 25% să ajung la salariul de încadrare 2175 sau sa mi se dea salariul de 1900? Suntem plătiți de la bugetul de stat , de aceea am spus că este diferit de sectorul privat.
Bună ziua, sunt angajat la o unitate bugetara ,am avut salariul până in luna decembrie de 1740, începând cu ianuarie 2018 salariile s-au majorat cu 25%, deci trebuia să am salariul de 2175, am beneficiat de majorate, dar in luna mai mi s-a spus ca s-a facut o greșeală si trebuie sa dau banii înapoi, deoarece sunt personal contractual si trebuia sa mi se facă salariul de 1900 ron . Menționez că doamna care ține contabilitatea la noi este de la o firmă de contabilitate și nu a mai ținut contabilitatea la o firmă bugetară. În sectorul privat este vorba de majorarea salarială la petsonalul contractual la minimul pe economie, nicidecum in sectorul bugetar.
Buna ziua, lucrez la unitate bugetara, sunt functionar public, anul acesta trebuie sa inaintez in grad, ma intereseaza daca procedura este aceeasi ca si pana acum, si daca se mai fac avansari?