avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate iulianma1

Activitate iulianma1

Refuz sa cred ca este singura biserica din localitatea in care locuiti . Sau chiar daca este singura biserica dintr-o localitate mica , de ce nu mergeti la alta biserica , in alta parohie ? Simplu . Ori acolo , ori dincoace , tot trebuie sa platiti taxa . Dar nu de la Adam si Eva pana in prezent .
Mulțumesc ! Toate cele bune ! Doamne ajută !
Bună ziua ,
Sunt beneficiarul unui apartament în urma unui act de donație . Deci , sunt donatar .
Doresc să renunț la această donație . Eu , ca și donatar , cum pot , ce trebuie să fac pentru a anula acest act ?
Nu îmi doresc această donație . Vreau să scap de ea și de persoana care a făcut donația . Cum trebuie să procedez ?
Menționez că donația nu are niciun fel de clauză de întreținere viageră . Doar de habitație viageră .
Vă mulțumesc !
Mulțumesc din suflet.
Buna seara ,
in anul 2020 sau 2021 , nu stiu exact a fost publicata o lege prin care institutiile statului nu trebuiau sa imi ceara mie , persoana fizica , sa preznt documente eliberate de alte institutii ale statului. Ele , institutiile , sunt obligate sa ceara documentele care le sunt necesare ele intre ele.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti despre care lege este vorba.
Multumesc.
Cu respect ,
Iulian Severin
Corect. Sunt firme specializate care va intocmesc tot dosarul , va obtin toate avizele fara bataie de cap. Oricum trebuie sa executati lucrarea cu firma autorizata de cei de la Distrigaz.
La nivelul Asociatiei se colecteaza un fond pentru reparatii.Intrebati despre existenta lui , despre cum au fost folositi banii.Subsolul , casa scarii , acoperisul , instalatiile apa rece , apa calda , caldura , apa pluviala ( cele pana la intrarea pe proprietatea fiecaruia , pana la racordurile de separatie ) sunt proprietati comune ale tuturor locatarilor imobilului.Toti beneficiaza de ele , toti participa , in mod obligatoriu , la intretinerea si reparatia lor.Studiati Legea asociatiilor de proprietari.Toate sunt stipulate acolo clar.
Super de bun.Multumesc avocatnet.ro.
Buna seara.
Nascut in 1963.Angajat in iulie 1980.Stagiul militar in perioada septembrie 1980 - iunie 1981 ( la termen redus ).Reangajat in iunie 1981.Am lucrat 20 ani si 11 luni in conditii speciale si 13 ani in conditii deosebite.Care este varsta de pensionare ?
Va multumesc pentru amabilitate.
Se ia in considerare stagiul militar la reducerea varstei de pensionare ?
Daca da , cum se face acest lucru ?