Da, termenul de garantie era de 2 ani (depasit clar),dar pe certificatul de garantie scrie alb pe negru despre instructiuni de utilizare(instructiuni pe care nu le am primit) plus ca pe acel certificat de garantie nu este trecut denumirea produsului,materialul din care este facut...iar durata medie de utilizare este de 10 ani (trecut pe certificatul de garantie)
Am achizitionat o canapea "piele ecologica", din pacate a iesit din garantie acum 1 an de zile iar recent am observat cum efectiv materialul de pe canapea a inceput sa se exfolieze.Ca si documente am primit doar factura fiscala si certificatul de garantie, certificat de garantie care are doar o stampila si semnatura a producatorului,nu contine tipul materialului/denumire produs/denumire articol dar are specificat ca trebuie sa studiez instructiunile de utilizare,instructiuni care nu le-am primit la achizitionarea canapelei.Pe certificatul de garantie este trecuta o perioada medie de utilizare de 10 ani.Ce pot face in acest caz? Multumesc,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de varsta de pensionare la barbati si anume tatal meu are varsta de 57 ani :
Luna si anul nasterii : 10 / 1955
Vechime la locul de munca ( cotizatie ) : 32 ani
Grupa a 2-a : 7 ani