banca a fost deacord cu vanzarea cumparare.....si s-a refacut contractul la banca....niste acte aditionale.....in care apar eu ca si garant.....banca a zis k tata e titularul contractului de credit...iar eu garantez cu apartamentul......
Buna ziua.
Am urmatoarea problema…..apartamentul (50 mama,50 tata) a fost ipotecat de tata pentru un credit….tata nu a mai platit la banca si am zis k platesc eu dar doar dak fac act de vanzare cumparare. Ap este evaluat la 45,800 (prêt zona) iar noi am trecut in contract 10,000 euro fiind rude de gr I. Este in contract urm fraza ( prêt pe cre noi, vanzatorii, declaram ca l-am primit integral de la cumparatori, in cote egale, astazi, data autentificarii prezentului inscris, in numerar, prezenta decl.tinand loc si de chitanta descarcatoare de primire a pretului) poate tine loc de chitata pt ca nu am, eu nu iam dat banii, exista posibilitatea sa devina nul actul de vanz/cump?
problema e k ma amenintat k ma da in judecata si ia casa inapoi dupa ce eu am platit aproape 7,000 euro in 1 an jum la credit si restante.
va multumesc