avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate saadeddine

Activitate saadeddine

@andrey_f_c
Mulțumesc frumos.! Un răspuns care ma poate ajuta sa iau o decizie. Va mulțumesc și va doresc o zi frumoasa
DA, am inteles ca pe langa Consultant analizä risc și validare soluții software pentru domenii înalt reglementate si
Consultant SMSI/ ISO 27001 te pricepi si la probleme de viata potential tehnice si la multe altele Numai ca pe mine nu ma intereseaza deloc priceperea dumitale si nu stiu de ce insisti.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
"de fapt ce intentionati?" intentionam sa aflu un raspuns avizat. Da am acceptat reconditionarea casetei aflata pe masina nu inlocuirea ei. Ar fi fost macar de bun-simt sa fiu anuntata ca mi se va inlocui si despre cauza deteriorarii la montaj pentru ca din intamplare cei de acolo fiind ...prost pregatiti au reusit sa-mi deterioreze (cu spanul de pe conducte si altele)... pompa servo. Si asa ca si cadru legal zic eu domnule consultant ca orice marfa , piesa in cazul acesta trebuie sa aiba un document de achizitie- o factura- de unde a fost cumparata aceasta piesa adica si apoi reconditionata. ca sa se bucure de o garantie. In cele mai multe cazuri piesele din dezmembrari nu prea sunt insotite de facturi. Si daca eu am anuntat - in scris- service-ul ca nu doresc sa mi se puna pe masina o piesa second-hand provenita din dezmembrari si totusi ei au facut altfel ?????...Foarte multe cazuri sunt cand te duci cu masina in service si reusesti de fapt sa iesi cu ea mai stricata decat a intrat. Intentionam sa impartasesc o experienta si sa aflu raspunsuri avizate nu sa fiu luata la intrebari despre ceea ce intentionez. CEEA CE INTENTIONEZ SA FAC ESTE UN LUCRU CARE MA PRIVESTE. Cu tot respectul nu stiu de ce ma intrebi treaba asta !!!!
eu am comandat o reconditionare a casetei. nu o inlocuire, ei au deteriorat-o la montaj si s-au gandit sa o inlocuiasca cu una din dezmembrari.
Este legal ca un service auto sa inlocuiasca o caseta de directie pe o masina cu o alta achizitionata din dezmembrari? Am dus o masina la reparat. Acestia au demontat caseta de directie si au trimis-o la reconditionat dar cand au remontat-o au deteriorat-o total. S-au gandit sa achizitioneze din dezmembrari o alta caseta-( fara acordul meu) pe au trimis-o la reconditionat si au montat-o pe masina. Eu stiu ca este ilegal dar ei zic ca faptul ca au reconditionat-o ii acopera juridic ca la reconditionare primesc garantie 1 an. SE POT FOLOSI LA RECONSTRUCTIA/REPARAREA MASINILOR PIESE (CASETA DE DIRECTIE IN CAZUL MEU) PROVENITE DIN DEZMEMBRARI-FIE ELE SI RECONDITIONATE???
Răspuns la discuția avocat membru de familie
MULTUMESC FRUMOS
Răspuns la discuția avocat membru de familie
am intrebat, nu am spus ca este imoral

Răspuns la discuția avocat membru de familie
avocatul este cumnat cu administratorul unei societatI ( SRL) si il reprezinta pe acesta intr-un proces comercial
Este legal ca un cumnat sa fie avocat pentru reclamant sau parat intr-un proces comercial? sau sa intocmeasca notificari ?
Răspuns la discuția REPARATII SERVICE NEAUTORIZAT RAR
Daca nu solutionez amiabil masina o ridic asumandu-mi eu eventualele daune ( daca semnez factura de receptie a masinii....? ) sau las masina la ei?