avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REPARATII SERVICE NEAUTORIZAT RAR
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REPARATII SERVICE NEAUTORIZAT RAR

AM DUS O MASINA LA REPARAT SI MECANICUL A MINTIT CA SERVICEUL E AUTORIZAT RAR. MI-AU FACUT NOTA DE REPARARE, AM PLATIT AVANS, DAR DUPA CE MI-AU DEFECTAT CASETA DE DIRECTIE AM AFLAT CA NU E AUTORIZAT- DECI NU O SA BENEFICIEZ DE NICIO GARANTIE NICI PENTRU PIESE NICI PENTRU MANOPERA. AM FACUT REFUZ RECEPTIE DAR CUM RECUPEREZ DREPTURILE LEGALE?
Cel mai recent răspuns: saadeddine , utilizator 15:11, 3 Aprilie 2019
Daca nu solutionati amiabil,analizati oportunitatea actionarii in instanta
Daca nu solutionez amiabil masina o ridic asumandu-mi eu eventualele daune ( daca semnez factura de receptie a masinii....? ) sau las masina la ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caseta de directie stricata de service BogdanAntonAlexandru BogdanAntonAlexandru Buna ziua, Acum in jur de 6 luni am fost sa schimb niste capete de bara la un service autorizat, dar mi-am procurat singur piesele (piese noi, detin ... (vezi toată discuția)
M-a tinut distributia recent schimbata numai 2000 km si am probleme cu mecanicul, cum as putea rezolva problema? ContSters290102 ContSters290102 am schimbat distributia la masina la un service autorizat si am plecat din tara la 2000 de km facuti a cedat acum mecanicul nu vrea sa suporte daunele masini a ... (vezi toată discuția)
Garantie piese noi luate prin service auto mihaella_u mihaella_u Buna ziua, As vrea sa stiu daca serviceul este obligat sa dea certificate de garantie de la producator, in cazul schimbarii pieselor auto defecte cu unele ... (vezi toată discuția)