avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Activitate mihaeladarie2007

Activitate mihaeladarie2007

multumesc .........pentru lamuriri .
am pus aceste intrebari pentru ca vreau sa vind aceasta proprietate si nu stiu cum........toti cei care au venit ma intreaba daca am acte ,bine-nteles ca le spun despre ce aste vorba,uni dintre ei merg la avocat sau notar sa intrebe si cei mai multi au spus ca nu este posibil ca aceste acte nu valoreaza -nu au temei legal. de aceea ,rog daca se poate sa[mi spuneti care sunt pasi de urmat. multumesc
da....am aceasta chitanta. mai am o intrebare........daca vreau sa renunt la acest drept testamentar in favoarea altcuiva este posibil ? prin notariat . multumesc .
este cumparata pe chitanta de mana de matusa mea aceasta casa-teren,dar ea a decedat in1994 si inainte de deces cu un an a facut testament pe toate bunurile mobile si imobile pe numele meu fiind singura mostenitoare. rolul si impozitul fiind achitate in continuare pe numele ei.
cum pot ferfecta actele unei mosteniri-casa- lasata de o matusa care nu acumparat acest imobil pe chitanta de mana.eu am testament lasandu-ma unica mostenitoare.ma lovesc mereu de acelasi lucru la avocati spunandu-mi ca cu este tememi legal in perfectarea actelor .acest teren -imobil este cumparat in urma cu aproape 60ani. sincera nu stiu ce sa mai cred. daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns clar ar fi perfect. multumesc .