cum pot ferfecta actele unei mosteniri-casa- lasata de o matusa care nu acumparat acest imobil pe chitanta de mana.eu am testament lasandu-ma unica mostenitoare.ma lovesc mereu de acelasi lucru la avocati spunandu-mi ca cu este tememi legal in perfectarea actelor .acest teren -imobil este cumparat in urma cu aproape 60ani. sincera nu stiu ce sa mai cred. daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns clar ar fi perfect. multumesc .
Nu este clar formulata intrabarea. Matusa a cumparat cu chitanta de mana sau nu? Daca are chitanta de mana, solicitati instantei sa emita o hotarare care sa tina loc de act de v-c. Cine este inscris pe rol si cine achita impozitul?
este cumparata pe chitanta de mana de matusa mea aceasta casa-teren,dar ea a decedat in1994 si inainte de deces cu un an a facut testament pe toate bunurile mobile si imobile pe numele meu fiind singura mostenitoare. rolul si impozitul fiind achitate in continuare pe numele ei.
da....am aceasta chitanta. mai am o intrebare........daca vreau sa renunt la acest drept testamentar in favoarea altcuiva este posibil ? prin notariat . multumesc .
Succesiune .
mfrincu
mama si sora ei erau mostenitoare pe casa si terenul aferent (au locuit impreuna in acelasi imobil). In 2010 a murit matusa mea (care lasase un testament ... (vezi toată discuția)
Act de mana
popc
Buna seara,
Tatal meu a cumparat un teren acum 10 ani de la o matusa si s-a intocmit un act de mana cu 2 martori, in care s-a specificat suma si suprafata de ... (vezi toată discuția)