avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate geo56

Activitate geo56

Răspuns la discuția La ce varsta ma pot pensiona?
Am depus dosarul de pensionare la casa de pensii, de unde primesc raspuns ca nu ma pot pensiona deoarece varsta la data inscrierii la pensie este mai mica decat varsta standard de pensionare.Urmeaza niste tabele din care reiese ca fiind nascuta in nov 1956, am realizat un stagiu total de cotizare de 30 ani , 6 luni si 5 zile, din care 21 ani, 9 luni si 25 zile in grupa a 2 (Legea 3/1977),in conditii normale :3 ani, 5 luni si 10 zile, stagiu aferent grupa :5 ani si 3 luni, varsta standard de pensionare ar fi 60 ani si 7 luni si ca urmare la 56 ani si o luna nu ma pot pensiona. Ce ar trebui sa fac in continuare?
Răspuns la discuția La ce varsta ma pot pensiona?
As vrea sa intreb cand se poate pensiona (la limita, partial sau anticipat) un barbat nascut in august 1955, care a lucrat 36 ani, din care 26 ani si 3 luni in grupa a 2 a de munca.
Răspuns la discuția executare silita
Eu nu am depus la ei nici o cerere pentru emiterea cardului, iar unitatea emitenta a cardului nu este o banca, este IFN.Cardul l-am primit ulterior achizitionarii calculatorului, prin posta.Deja am cerut o serie de acte(extrase privind platile, modul de calcul al dobanzilor) si nu am primit nici un raspuns pana in acest moment.
in urma cumpararii unui calculator in rate, am primit prin posta un card.Am folosit de pe acel card o suma, am depus lunar niste rate, in ultimul timp neavand mari posibilitati, dar acum mi se imputa o suma de 3 ori mai mare decat cea de care am beneficiat. Cum aflu cum mi s-au calculat acele sume daca nu am nici un contract la acel card si ce baza legala au ei pentru executarea cu care ma ameninta?
Răspuns la discuția La ce varsta ma pot pensiona?
pentru o femeie, nascuta in aprilie 1953, care a lucrat 31 ani din care 26 in grupa a 2 a, cand ar fi posibil sa se pensioneze pentru limita de varsta?
Răspuns la discuția La ce varsta ma pot pensiona?
As avea o intrebare pentru fratele meu.Este nascut in mai 1951 si are 31 ani lucrati din care 9 lucrati in grupa 1.In prezent este in somaj.Cand se poate pensiona anticipat si la limita de varsta?
Multumesc.
Răspuns la discuția La ce varsta ma pot pensiona?
Imi cer scuze, am lucrat in total 25 ani, din care 21 ani si 10 luni in grupa a 2 a. Cand ma pot pensiona in acest caz? Multumesc anticipat!
Sunt nascuta in noiembrie 1956 si am lucrat 21 ani si 10 luni in grupa a 2a. As vrea sa stiu la ce varsta ma pot pensiona anticipat partial si anticipat.