avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in urma cumpararii unui calculator in rate, am primit prin posta un card.Am folosit de pe acel card o suma, am depus lunar niste rate, in ultimul timp neavand mari posibilitati, dar acum mi se imputa o suma de 3 ori mai mare decat cea de care am beneficiat. Cum aflu cum mi s-au calculat acele sume daca nu am nici un contract la acel card si ce baza legala au ei pentru executarea cu care ma ameninta?
Cel mai recent răspuns: Mirela Mihalache , Avocat 11:31, 7 Iunie 2012
mergeti la banca emitenta si solicitati conditiile emiterii cardului si copie de pe cererea dvs.
depusa la ei!Apoi calculati doabanda
Eu nu am depus la ei nici o cerere pentru emiterea cardului, iar unitatea emitenta a cardului nu este o banca, este IFN.Cardul l-am primit ulterior achizitionarii calculatorului, prin posta.Deja am cerut o serie de acte(extrase privind platile, modul de calcul al dobanzilor) si nu am primit nici un raspuns pana in acest moment.
cine v-a spus ca sunteti in executare silita?daca nu aveti contract de credit cu ei si nu ati solicitat acest card?
angajati un avocat care sa le raspunda cu o opinie juridica;se vor speria si renunta la dobanzile exorbitante.
va stau la dispozitie la biroul meu, luati adresa de la sectiunea consultanti :avocat mirela mihalache.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!! pufos pufos Buna ziua,as dori un raspuns la problema mea.In 2005 am achizitionat produse de la [editat] prin credit cu buletinul in valoare de 13 mil. lei vechi.Am primit ... (vezi toată discuția)
Probleme card acatia acatia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru rezolvarea unei probleme. In anul 2011 ma trezesc la locul de munca cu 2 tipi care vroiau sa-mi ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite la sc nebancara anonim_71 anonim_71 Am un card de credit la sc nebancara de pe care am extras o anumita suma.Lunar ,plateam ca rata suma minima de 5% din valoarea creditului.Numai ca de vreo 6 ... (vezi toată discuția)