avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate andres1987andres

Activitate andres1987andres

si daca nu mai am nici un nume serie de buletin cu numele lui?
In urma cu 2 ani am vandut o masina insa fara a intocmi act vanzare cumparare la vreo institutie ci doar o hartie scrisa de mana cu semnatura ambelor parti plus 2 martori masina ramand trecuta pe numele meu atat in cercificatul de imatriculare cat si la impozit.Problema mea este acum ca nu mai pot da de acea persoana nu mai stiu nimic si nici acea hartie nu o mai am cu numele si semnatura respectivei persoane decat niste copii dupa cercificatul de imatriculare si cartea de indentitate intrebarea mea ieste cum as putea sa ma scad de la impozit in aceasta situatie ?#-o Va multumesc!
Răspuns la discuția Permis anulat
va multumesc !
Discuție Permis anulat
va rog sami dati un sfat daca se poate in cazul in care am permisul anulat si abia dupa un an am dreptul sa dau din nou examenul ce as putea sa fac incat aceasta perioada de un an sa se reduca?exista vreun cod de procedura sau vreo varianta in instanta sau in alta parte ?
Va multumesc!#-o:(
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
Va multumesc!
as vrea sa stiu si eu unde se achita cheltuielile de judecata si in cat timp de la pronuntarea deciziei de catre instanta?
daca am suspendare de o luna care a atras la randul ei anularea permisului de conducere dupa un an mai trebuie sa fac scoala de soferi sau trebuie sa dau doar examen teoretic si practic de ce acte voi avea nevoie sau cum se procedeaza?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția permis anulat
va multumesc!
Discuție permis anulat
buna ziua de curand am avut o infatisare in fata judecatorului prin care sa hotarat o pedeapsa de 1 luna inchisoare cu suspendare si banuiesc si anularea permisului pentru circulatia pe drumurile publice cu o imbibatie de peste 0.80,ce as putea sa fac s dupa cat timp pot da examenul de redobandire a permisului dupa 1 an sau 2 ani dupa ce voi avea cazierul curat?si la cat timp dupa proces sentinta ramane definitiva ? va multumesc