avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Activitate crstirina

Activitate crstirina

Vreau si eu olamurire cu privire la o situatie concreta O matusu a revendicat si a obtinut in instanta succesiuneaunchiului sau ,nementionand faptul ca mai exista si alti mostenitori .V/as ruga sa/mi spuneti daca fratii si surorile sale sunt decedate dar au copii acestia au acelasi drept la mostenire ca si aceasta . Daca da cum ma sfatuiti sa procedez in continuare ?Multumesc .
Răspuns la discuția asigurare credite
tocmai asta este problema ca nu am incheiat doua asigurari de deces si da ii opreste si sotului din contul meu
Răspuns la discuția asigurare credite
doua credite ale mele nu ale sotului dar se opresc asigurari de deces si lui din contul meu pentru aceleasi rate.
Răspuns la discuția card de debit atasat altuia
da si mi-au spus ca nu este nevoie apoi am vazut pe extrasul de cont un comision aniversar de 50 ron pentru cardul nefolosit
Banca ne/a oferit pe langa cardul de debit obisnuit un altul ,,personalizat,,pe care nu l/am activat nu l/am folosit dar acum am vazut ca trebuie sa platesc comision aniversar pentru el este legal asa ceva ? trebuie platit sau ce pot face in acest caz?[
Se poate daca ai doua rate sa iti ia asigurarea de deces pentru fiecare in parte si daca se poate ca aceasta sa se opreasca si sotului din contul meu pentru aceleasi rate ale mele ?
Răspuns la discuția Întrebare - problema cu o banca
Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsuri am primit în cele din urmă acea adeverinţă după depunerea a trei cereri şi emiterea din greşeală a unei copii dupa un extras de la biroul de credite din care reieşea că acel card nu numai că era activ dar era şi folosit .
În 2007 în urma unui conract de credit cu o bancă am obtinut si un card de credit pe care l-am achitat si închis în 18 01. 2010 iar acum când am solicitat la altă institutie bancară credit au descoperit că am un card (reînoit în 15 02 2010 cel predat) banca spune ca nu am credite la ei dar refuza sa-mi acorde o adeverinta in care sa specifice acest lucru .