avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate Adry90ana

Activitate Adry90ana

Răspuns la discuția Inregistrari audio
Eu nu intentionez sa le arat nimanui. Vreau doar sa ii spun sefului ce se petrece in birou...si in caz ca nu ma crede ii spun ca am si dovezi....dar sunt sigura ca nu ar vrea sa le asculte.. Eu vreau sa stiu, daca afla ei de aceste inregistrari, ar putea sa ma dea in judecata? Exista undeva vreo lege sau ceva in acest sens?
Răspuns la discuția Inregistrari audio
Nu e vorba de lucruri foarte grave,ci de jigniri adresate mie,celorlalti colegi si sefului.
De faptul ca mi-am dat seama ca imi controleaza prin birou, imi citesc lucrurile personale..si am vrut sa am si dovada.. practic de aici mi-a venit ideea sa-i inregistrez.
Tin sa mentionez faptul ca sunt sot si sotie..de asta isi permit sa vorbeasca urat de restul.. nu ma intereseaza discutiile lor de cuplu..practic nici nu prea vorbesc de asa ceva.
Nu am deschis subiectul pana acum pentru ca ei par foarte ok la prima vedere si nu m-ar crede nimeni daca as spune lucrurile astea. De aceea singura modalitate ar fi aceste dovezi.
Dar nici nu vreau sa am probleme eu pe urma.
Buna seara.

O intrebare in legatura cu niste inregistrari audio.
Mi-am inregistrat colegii la serviciu cu telefonul mobil. Aveam niste suspiciuni in legatura cu ei care s-au dovedit a fi adevarate. Eu vreau sa arat aceste inregistrari sefului meu, pentru ca fara aceste dovezi nu cred ca m-ar crede.

Intrebarea mea este: pot sa am probleme din punct de vedere legal cu faptul ca i-am inregistrat?

Multumesc.

O seara buna!
Răspuns la discuția CECCAR
ok, am inteles trebuie sa dau examen,....dar trebuie sa mai urmez si alte cursuri sau doar examenul in sine si atat?
Discuție CECCAR
Buna seara,

Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la aceasta facutate la Contabilitate, Expertiza si Audit. In pliantul unde sunt prezentate disciplinele este mentionat urmatorul lucru: ''Obs:
Disciplinele marcate cu caractere îngroşate sunt cele cerute de CECCAR în vederea echivalării cu examenul de acces la profesie.'' - am copiat exact ce scrie acolo in legatura cu disciplinele care se fac in cei 2 ani se studiu.

Intrevarea mea este:

Daca termin masterul in acest domeniu intru automat in CECCAR, sau cum se procedeaza?

La Bucuresti la ASE este la fel?

Multumesc frumos pt informatii,

O seara buna!!