avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate cataNFS

Activitate cataNFS

Ca o scurta prezentare , am terminat Facultatea de Drept - Alexandru Ioan Cuza in 2014 , cand am terminat vroiam sa dau la barou dar din cauza unor probleme personale , programul meu a fost dat peste cap timp de aproape 1 an jumatate , am fost nevoit sa fac altceva decat sa citesc sau sa aprofundez materia , Acum imi doresc sa dau la barou , doar ca in capul meu e totul foarte 'incetosat' , din materia predata la facultate nu mai tin minte foarte mult si doresc sa o iau de la capat .

Doresc sa ma apuc de invatat , dar nu stiu de unde sa ma apuc , as dori niste sugestii , ce carti sa cumpar , ce cursuri sa caut , cu ce sa incep , orice sfat e bine venit ! .... multumesc anticipat !
Astăzi am dus factura telefonului la politie , și se vede clar ca le fisa produsului era un imei și eu am primit alt telefon cu alt imei , e clar o teapa ori din partea fan curier ori din partea destinatarului , politia ma asigurat ca telefonul va fi recuperat , pentru ca numărul de telefon al destinatarului este la abonament , și ca este doar o chestiune de timp pana va fi prins infractorul ! Am făcut o sesizare și la fan curier de când am primit telefonul l - am deschis în fata lor și au văzut și ei ca nu corespunde imei ul !
Legat de amenințări , am înregistrat convorbirile și le am dat polițiștilor.

@ separatistul

In primul rand cand trimiti colet cu verificare prin fan curier , ai posibilitatea sa deschizi coletul in fata reprezentantului SI DUPA AIA PLATESTI , in acel timp ori angajatul fan curier ori celalalt au schimbat produsul !

Eram doar curios , ca am fost la politie si am dat declaratii si tot ce mai trebuie , dar totusi cand intri pe un site care totusi ar trebui sa ajute , nu sa favorizeze infractorii !
Va referiti la amprente ? Replica pe care a pus-o in loc nici nu se deschide, l-am sunat pe cel caruia i am trimis telefonul si imi zice ca e greseala , cand i-am zis ca am aflat cum il cheama , a inceput sa ma ameninte !
Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare colet prin FAN CURIER , telefonul era impecabil din toate punctele de vedere , am primit retur , am zis ca na poate nu o fi avut bani sa il ridice totusi fiind vorba de 1700 ron , ajung acasa , si constat ca telefonul meu , era o mare replica !!!!!!!!!!!!

Ce pot face in aceasta situatie ???? din cate am vazut numele cumparatorului sunt fictive ! Cine e vinovat ? fan curierul ca a lasat sa se intample asa ceva ?????? sau cumparatorul ? sincer innebunesc , am fost la politie si a zis sa vin luni !!!! la fan curier iarasi tocmai luni dau de ei , exista vreo sansa sa imi mai recuperez prejudiciul ?

Politica fan curier zice asa :
Preluarea trimiterii postale se realizeaza prin personalul angajat la punctele de lucru FAN Courier sau de la adresa indicata de expeditor prin curier :

Persoane fizice: trimiterile postale cu valoare declarata sau ramburs, se ridica cu intocmire packing list/ verificare continut. In packing list se vor mentiona urmatoarele: produsele din interior, seriile/codurile si valoarea produselor/ uzura marfii (bifa la produs nou/ produs second hand) pentru bunurile depuse deschise.

Curierul FAN asista la completarea formularului, la ambalarea produselor si verifica daca produsele mentionate exista in colet.

FAN Courier nu isi asuma responsabilitatea veridicitatii informatiilor privind bunurile mentionate de catre expeditor in formularul :”Specificatie de continut”.

Nu mi a zis nimeni ca trebuie sa completez imei-ul telefonului desi il am ! ce pot face in situatia asta??? totusi cred ca reprezentantul firmei de curierat e mana in mana cu asa zisul cumparator
Bună seara !
De curând am achiziționat o mașină pe care am cumpărato de la un intermediar care nu a transcriso pe el sau sa o ia în evidenta fiscala la primărie !
Eu mașina am transcriso pe mine , dar cu toate astea mă interesează dacă intermediarul poate cere restituirea timbrului de mediu !
Revin din nou cu o problema care mă omoară, am cumpărat o mașină știind ca am datorii la primărie am zis sa o trec pe taicamiu , când am fost astăzi la primărie sa o ia în evidenta fiscala nu vor deoarece eu am datorii (eu ne având nici o legătură legala cu mașina ) doar ca avem aceeași adresa , pe lângă toate ăsta dacă pana pe 5 martie nu o trec la primărie în evidenta trec cele 30 de zile și mai primesc și amenda ca nu am declarato !

Pe lângă ăsta mai trebuie sa plătesc o taxa de înmatriculare la primărie de 60 de lei și refuza tot din același motiv

Sunt foarte disperat , ce pot face ??


Mulțumesc anticipat
Discuție Acte auto !
Am achiziționat de curând o mașină , am făcut toate demersurile pentru transcriere , urmând ca săptămână viitoare sa o trec pe mine , am constatat ca mașină este trecuta pe fosta adresa și proprietarul acum are alta adresa , proprietarul mi a dat certificatul de atestare fiscala de pe adresa din buletin , întrebarea mea ar fi , este valabil acel fiscal sau trebuie și un fiscal de la adresa de unde este mașina ?
cataNFS a scris:

Deci , eu și tata aveam aceeași adresa ,am cumpărat o masina și actul de vânzare cumpărare l-am pus pe el sa îl facă pentru ca eu aveam datorii și am auzit ca pentru înregistrare la fiscal te condiționează la plata datoriilor și eu știam ca doar atunci când ceri certificatul fiscal Îți cere plata datoriilor , acum sa dea domnul și sa fie așa Cum spuneți dumneavoastră ! În caz contrar de refuza sa facă acest lucru ce pot face ?



Și în caz de obligare a plății datoriilor va fi obligat sa plătească și datoriile mele sau doar ale lui el având doar plata impozitului care oricum o va plăti ?
Deci , eu și tata aveam aceeași adresa ,am cumpărat o masina și actul de vânzare cumpărare l-am pus pe el sa îl facă pentru ca eu aveam datorii și am auzit ca pentru înregistrare la fiscal te condiționează la plata datoriilor și eu știam ca doar atunci când ceri certificatul fiscal Îți cere plata datoriilor , acum sa dea domnul și sa fie așa Cum spuneți dumneavoastră ! În caz contrar de refuza sa facă acest lucru ce pot face ?