avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou 2016
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou 2016

Ca o scurta prezentare , am terminat Facultatea de Drept - Alexandru Ioan Cuza in 2014 , cand am terminat vroiam sa dau la barou dar din cauza unor probleme personale , programul meu a fost dat peste cap timp de aproape 1 an jumatate , am fost nevoit sa fac altceva decat sa citesc sau sa aprofundez materia , Acum imi doresc sa dau la barou , doar ca in capul meu e totul foarte 'incetosat' , din materia predata la facultate nu mai tin minte foarte mult si doresc sa o iau de la capat .

Doresc sa ma apuc de invatat , dar nu stiu de unde sa ma apuc , as dori niste sugestii , ce carti sa cumpar , ce cursuri sa caut , cu ce sa incep , orice sfat e bine venit ! .... multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2015
cataNFS, utilizator
Cel mai recent răspuns: cataNFS , utilizator 23:15, 24 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Off...cu ce sa incep!un sfat ionutz16 ionutz16 vreau sa dau peste doi ani la inm si nu stiu ce sa invat mai intai #-ocivil,CPC,penalul sau CPP.o idee daca ma poate ajuta cineva.multumesc.:\"> (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să știu pentru a deveni avocat? BaBuujjoo4561 BaBuujjoo4561 Vreau ca le viitor sa devin avocat... Dar nu prea stiu multe deslre aceasta meserie... Ce materii iti trebuie pt facultatea de drept? Cati ani tine facultatea ... (vezi toată discuția)