avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Activitate sichigea

Activitate sichigea

Buna ziua! Ma numesc Sichigea Nicusor Adrian si pe data de 24.05.2012 am avut un acident auto. In accident nu au fost implicate alte autovehicule decat eu, care am derapat si m-am dat peste cap cu masina. Masina este cesionata bancii iar eu sunt doar utilizatorul. In urma evaluarii de catre un service autorizat autoturismul a fost declarat "Dauna totala". Din creditul facut pentru achizitionare masinii a mai ramas de platit 21.240 de lei. Astazi am fost sunat de asigurator dupa lungi incercari de a lua legatura cu persoana care se ocupa de dosar, si mi-a spus ca voi fi despagubit cu 12.000 de lei + 5.700 de lei valoarea epavei. Din ce am mai vazut pe un alt forum scria clar ca in cazul meu, asiguratorul este obligat sa plateasca toate ratele ramase deoarece masina este girata la banca si tot aceasta fiind si asigurarea bancii. Va rog frumos sa imi spuneti daca am dreptate, si daca in cazul meu se mai calculeaza coeficientul de uzura al automobilului, odata ce asigratorul este obligat sa plateasca toate ratele. Va multumesc anticipat si va salut cu tot respectul! Numai bine!